Nieuwsalert per mail ontvangen

Geweldige reclame voor Olympische Winterspelen 2018

Nog een aantal maanden te gaan en dan beginnen de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang. De topsporters zijn druk in training om in februari volgend jaar de gouden plakken binnen te slepen. Naast het feit dat de topsporters zich aan het voorbereiden zijn, is de organisatie dit natuurlijk ook. Marketing is daar een belangrijk onderdeel van. De onderstaande illusionist laat op spectaculaire wijze zien dat hij klaar is voor de Olympische Winterspelen en houdt al het publiek voor de gek. Hoe dan?

Zuid-Korea is straks het toneel voor de beste sporters ter wereld en van 9 februari tot 25 februari zijn de sporten dagelijks via de buis te volgen. Ook wij gaan uiteraard dagelijks gekluisterd zitten achter de beeldbuis, want dit evenement brengt altijd veel spektakel met zich mee. Als de illusionist in het onderstaande filmpje op schaatsen had gestaan, had het ons Nederlanders nog meer aangesproken. Desalniettemin is de video, ook als langlaufer, een leuke reclamestunt. Mee eens? Bekijk de onderstaande video!

Commercial PyeongChang 2018

Wat de goochelaar precies doet? Wij snappen er niks van, maar het zal ongetwijfeld zonder gevaar voor elkaar gekregen zijn.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in