Nieuwsalert per mail ontvangen

Gadgets voor de wintersport

Toegegeven, in de loop der jaren is het skiën niet veranderd. Je gaat met de lift naar boven en glijdt vervolgens naar beneden. Maar omdat de rest van de wereld wel is veranderd, en steeds blijft veranderen, zijn er gadgets ontwikkeld die het leven op de piste een stuk spannender of aangenamer maken. Hieronder zie je er een aantal. 


Zeal HD Goggle cam

Deze unieke camera zit ingebouwd in je sneeuwbril , waardoor je nu volledig realistische beelden schiet in  1080p. Ook kan je met deze gogglecamera  8 megapixel foto’s kan maken. Aan het einde van de dag kan de camera met een HDMI kabel op je laptop aansluiten en samen met je vrienden op de bank lachen om de avonturen die je die dag hebt meegemaakt. Eenmaal thuisgekomen kan je de beelden monteren en er muziek onder monteren met de bijgeleverde software.

Chinavision: muts met ingebouwde MP3-speler
Een muts met een ingebouwde MP3-speler, je moet er maar opkomen. Handig voor op de piste, dat wel, alleen… je kan die muts niet wassen. En dat vinden wij toch een beetje vies. Bovendien, wij opteren toch voor de vertrouwde iPod, met of zonder draadloze koptelefoon.

Buhel Speak Goggle G33 Intercom
De Italiaanse fabrikant Buhel begreep dat het gebruiken van een mobiele telefoon op een skipiste niet zo vreselijk handig is, zeker niet in combinatie met dikke handschoenen. Vandaar de introductie van deze bluetooth set die is ingebouwd in je goggles. Speciale technologie maakt gebruik van je lichaam om de ontvangst een boost te geven. Erg handig voor mensen die niet zonder mobiele telefoon kunnen. Anderen kiezen ervoor om tijdens hun vakantie niet te worden gestoord en laten hun mobiele telefoon in de chalet liggen en nemen in plaats daarvan een MP3 Speler mee om naar muziek te luisteren.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in