Nieuwsalert per mail ontvangen

Ga zorgeloos op wintersport en vergelijk verzekeringen

Het zorgverzekering seizoen is weer van start gegaan en dat betekent dat heel Nederland weer verzekeringsmaatschappijen gaat vergelijken. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben de prijzen voor het nieuwe seizoen verhoogd, waardoor veel mensen zich gaan oriënteren de komende weken. Voor de wintersporters onder ons is het erg belangrijk om goed door te nemen wat wel en wat niet in het basispakket is inbegrepen. Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is het van essentieel belang om te kijken of de buitenland-dekking inbegrepen is. Je wilt tenslotte geen onverwachtse rekeningen betalen als je wegens gezondheidsproblemen opgenomen moet worden in het ziekenhuis. 

Wintersportvakanties zijn geen vakanties die zonder risico’s verlopen. Jammer genoeg worden er jaarlijks te veel mensen opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van lichamelijke problemen. Om financiële tegenvallers te voorkomen is het dus erg belangrijk om goed verzekerd richting de skigebieden te vertrekken. Veel mensen kiezen er ook voor om speciaal voor de wintersportvakantie een aanvullende reisverzekering af te sluiten.

Orienteer je dus goed op het internet en bel anders voor de zekerheid je verzekeringsmaatschappij op om de risico’s zo klein mogelijk te maken.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in