Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Freefall-contest: springen van 6 meter hoogte in een BigAirBag

© MK Skiservice

Wintersportredacteur

De Nederlandse skiwinkel MK Skiservice organiseert in samenwerking met Arc’teryx een evenement speciaal voor wintersportliefhebbers: de freefall-contest. Op 12 november 2022 kun je tijdens de freefall-contest alle wintersportkriebels die je nu waarschijnlijk al hebt een beetje geruststellen. Je krijgt de kans om van 6 meter hoogte op een BigAirBag te springen en daarbij kun je een paar Salomon ski’s winnen! Maar dat is niet het enige…

Freefall-contest bij MK Skiservice

MK Skiservice verkoopt niet ski’s, skischoenen en ander skimateriaal, maar organiseert ook de leukste evenementen. In september werd hier bijvoorbeeld nog het nieuwe record lawine-airbags trekken gevestigd en voor het komende evenement staat er iets anders leuks op de planning. Weer iets met lucht en een airbag, maar dit keer met een gigantische BigAirBag. Er wordt namelijk een freefall-contest gehouden! Heb je altijd al eens een vrije val willen maken en terechtkomen op een grote BigAirBag? Dat kan op 12 november bij MK Skiservice in Bilthoven.

Goedgevulde planning

De planning is weer goed gevuld met allerlei leuks voor wintersporters. Vanaf 15.00 uur kun je komen springen van het 6 meter hoge platform op de BigAirBag. Om 18.00 uur begint de wedstrijd, waarbij je Salomon ski’s kunt winnen! Daarnaast kun je de hele middag genieten van raclette en kennismaken met de Arc’teryx atleten Loic, Stinius en Stian. De nieuwe film, Good Medicine, van deze productie is ook te bewonderen. Ook kun je kijken naar een andere ski film, La Forteresse van Hidden Faces.

De agenda voor 12 november 2022:

15.00 uur: Inloop Freefall BigAirBag
17.30 uur: Gratis Flammkuchen en raclette van Emmi
18.00 uur: Freefall-contest, met als hoofdprijs een paar Salomon ski’s
19.00 uur: Film ‘La Forteresse’
20.00 uur: Film ‘Good Medicine’
21.00 uur: De Kahoot quiz met als hoofdprijs een paar 4front ski’s, getekend door Stinius!

Aanmelden voor het evenement

Ben je overtuigd en wil je hier bij zijn op 12 november 2022? Voor een kleine bijdrage van € 15,- (gewoon via een tikkie) kun je erbij zijn. Deze bijdrage krijg je terug op de avond zelf en kun je doneren aan een goed doel of inleggen bij een aankoop van een Arc’teryx product. Hierbij ontvang je ook nog eens € 30,- korting. Wacht niet langer en schrijf je in via: 0682288305.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in