Nieuwsalert per mail ontvangen

Frans verkeersbureau zoekt pers, social media en marketing kracht

Spreek jij vloeiend Frans, ben je verliefd op de Franse (ski)gebieden en kom je oorspronkelijk uit Nederland? Het Frans Bureau voor Toerisme is namelijk op dit moment op zoek naar een nieuwe medewerker. Vanaf 15 september kun je aan de slag als pers-, marketing- en social mediamedewerker voor de Franse bergen. Veel naar het buitenland en werk en toerisme met elkaar combineren? Dit is je kans!

Voor de promotie van de Franse regio’s in Nederland is Atout France – France Montagnes het aanspreekpunt. Vanaf deze plek heb je veel contact met bekende bloggers, journalisten en social influencers die een meerwaarde kunnen zijn voor de promotie van de Franse gebieden. Zowel in de zomer als in de winter heb je een uitdagende baan in het vooruitzicht.

Organiseren van persreizen

Wat deze baan zo uniek maakt is de combinatie van afwisselende werkzaamheden. Zo combineer je een kantoorbaan met bijvoorbeeld het organiseren van persreizen. Elke dag ontvang je aanvragen voor persreizen die jij vervolgens moet gaan organiseren in samenwerking met (ski)gebieden. Alles wat betreft Nederlandse pers komt op jouw bordje!

Wat je moet kunnen?

Uiteraard moet je de Franse taal vloeiend kunnen spreken. Logisch, want je hebt constant contact met de Franse en daarnaast vertegenwoordig jij hen hier in Nederland. Ook de Engelse taal is van essentieel belang, omdat je vaak de schakel bent tussen Nederlanders en Fransen. Een HBO of masteropleiding is noodzakelijk en in geschrift ben je foutloos. Ook wel handig als je kunt skiën of snowboarden, want je bezoekt regelmatig met journalisten de bergen.

Wat je hiervoor terug krijgt?

Uiteraard een uitdagende baan met veel afwisselende werkzaamheden. Je werkt 38 uur in een leuk en gezellig team in het centrum van Amsterdam. Je staat regelmatig op de ski’s of met je wandelschoenen in de Alpenweide. Ook een marktconform salaris kan deze baan niet meer in de weg staan.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief voor 21 augustus naar [email protected] en hopelijk word jij uitgenodigd voor een gesprek. Uiteraard wordt deze afgenomen in het Frans en in het Nederlands.

PS: Misschien wel het leukste onderdeel van deze baan, is dat je ook met het gezellige team van Skiinformatie.nl contact hebt;)!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in