Nieuwsalert per mail ontvangen

FOTO-UPDATE: Zo mooi is het in Königsleiten vandaag

Wintersportredacteur

De carnavalsvakantie is druk aan de gang en de officiële voorjaarsvakantie staat voor de deur. Een mooi moment om even te kijken hoe het vandaag in de Oostenrijkse skigebieden is. Gisteren hebben we al in veel skigebieden de nieuwe sneeuw laten zien, vandaag kijken we in Königsleiten. Ben je al een tikje jaloers dat je niet in Oostenrijk bent? Dan helpen deze foto’s je zeker mee om je te laten verlangen naar je volgende wintersport.

Königsleiten

Het dorpje Königsleiten maakt deel uit van het grootste skigebied van het Zillertal, de Zillertal Arena. Het is een echt chaletdorpje met veel accommodaties aan de piste. Je vindt er met 142 km aan piste genoeg te skiën, maar ook na het skiën is het een zeer gezellige bestemming. Een van de hoogtepunten in het wintersportseizoen is het Moonlight Skiing, waarbij je na sluitingstijd nog met de lift omhoog gaat om bovenop de berg te dineren. Vervolgens ski je onder het licht van de volle maan naar beneden. Zoals je kunt bedenken wordt het event enkel met volle maan georganiseerd.

Prachtige omstandigheden

Na de sneeuwval van gisteren en vannacht was het vandaag prachtig wakker worden in het dorp. De zon liet zich goed zien en de combinatie met verse sneeuw zorgt voor idyllische plaatjes. Ook wij zijn vandaag in het dorp te vinden en we schoten deze plaatjes.

 

Sneeuwval

Gisteren waren we ook in het dorp en zag het er nog heel anders uit. Zo ongeveer. Ook lekker, maar anders!

Op wintersport in Königsleiten

Wil jij ook nog op vakantie? Overweeg dan Königsleiten eens als wintersportbestemming. Neem eens een kijkje op de website van Direkt Holidays, waar je de mooiste accommodaties in het dorp vindt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in