Nieuwsalert per mail ontvangen

Foto-update: verse sneeuw in Winterberg

Wintersportredacteur

Ja ja, niet alleen in de Alpen hebben ze te maken met sneeuwbuien. Ook het Duitse Winterberg werd gisteren getrakteerd op een laag verse sneeuw. Gisteren kwamen de eerste beelden al naar buiten en vanochtend zagen we op de webcams dat het er aardig had gesneeuwd.

Foto-update

Op de Facebookpagina van Skiliftkarussell Winterberg vonden we gisteren al een video dat het flink sneeuwde. Vervolgens plaatste Winterbergbus.nl gisteravond een foto op Facebook waarop te zien is dat er inderdaad aardig wat verse sneeuw lag. Deze heerlijke winterse beelden smaakte natuurlijk naar meer, vandaar dat wij vanochtend even de webcams hebben gecheckt. En ja hoor, de omgeving is wit gekleurd en de winter is ook in Winterberg weer helemaal terug. Bekijk hieronder de video en foto’s vanuit Winterberg.

 

Meer sneeuw onderweg

Gister viel er al een paar centimeter verse sneeuw en er is meer onderweg. Als we Bergfex.com mogen geloven, valt er tot en met donderdag zo’n 15 cm verse sneeuw. Het zijn natuurlijk voorspellingen, dus we moeten even afwachten wat ervan terecht komt. Eén ding is wel zeker, het gaat de komende dagen sneeuwen! Na dagen met sneeuw volgt er een heerlijk weekend, met weinig wolken, veel zon en milde temperaturen. Combineer dat met een laag verse sneeuw en het belooft een heerlijk weekend te worden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in