Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© TVB Paznaun - Ischgl

Event uitgelicht: Top of the Mountain Opening Concert Ischgl

Wintersportredacteur

Ieder jaar pakt skigebied Ischgl-Samnaun groots uit tijdens het feestelijke Top of the Mountain Opening Concert. Eerder stonden wereldsterren als Jason Derulo, Elton John en Katy Perry al op het podium.

Artiest

Dit jaar wordt de Duitse band Seeed ingevlogen. Deze tienkoppige band uit Berlijn maakt een mix van Dancehall, Reggae, Dub Ska en Hip-Hop. De band met daarin onder andere Peter Fox is met name in Duitsland erg bekend. Bij Seeed is flink dansen en feesten gegarandeerd. Schrik dan ook niet wanneer alle shirtjes de lucht in gaan en je de zweetdruppels van je gezicht moet vegen.

Top of the Mountain Opening Concert

Op 30 november 2019 om 18:00 barst het feest naast het dalstation van de Silvrettabahn los. De Sportplatz wordt omgetoverd tot groot buitenconcert. Kleed je dus warm aan. Maar niet te warm, want die handjes gaan de lucht in!

Ticket

Het skigebied opent twee dagen eerder op 28 november al. Op de heerlijk rustige pistes kom je alvast goed in de stemming. Met een twee- of meerdaagse skipas krijg je automatisch toegang tot het concert. Ook kun je voor 30 november een dagpas van €69,- aanschaffen om toegang te krijgen tot het concert.

Skigebied Ischgl-Samnaun

Naast het concert moet er natuurlijk ook geskied worden. Dat kan gelukkig prima! De Silvretta Arena Ischgl – Samnaun biedt toegang tot 239 km aan pistes in zowel Oostenrijk als Zwitserland. Met het merendeel van de pistes boven de 2000 meter is dit gebied onwijs sneeuwzeker. In het Oostenrijkse dorp Ischgl kan alles. Van goede après-ski tot aan lekker winkelen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in