Nieuwsalert per mail ontvangen

De eerste sneeuw in Canada is gevallen

Nee, niet alleen in de Europese skigebieden heeft het gesneeuwd, ook in Canada is het raak. Als je deze beelden van het Canadese skigebied Marmot Basin ziet word je binnen enkele seconden heel vrolijk!

Sneeuw in Marmot Basin

In Marmot Basin heeft het net als in Europa de afgelopen dagen flink doorgesuikerd. Het is nog maar september, maar dat maakt dus ook de weergoden aan de andere kant van de oceaan geen donder uit. Er kwam gerust een halve meter van het witte genot uit de hemel zetten en dat ziet er heeeerlijk uit.

Marmot Basin

Marmot Basin ligt in het Jasper National Park. Het dorp Jasper is de dichtstbijzijnde wintersportdorp en dat ligt op 20 minuten van het skigebied met de bus. Je kunt in het skigebied met 7 skiliften omhoog en dan kun je genieten van 86 gemarkeerde pistes. Bovendien wordt een groot deel van het skigebied ingenomen door niet geprepareerde hellingen, wat maakt dat je er perfect buiten de piste kunt skiën. Rust en ruimte voeren de boventoon, waardoor je wintersport echt als vakantie voelt.

Win een wintersport naar Canada

Je vraagt je misschien af waarom we enkel over Marmot Basin schrijven en niet over de sneeuwval in andere Canadese skigebieden. Dat heeft een reden. Bij ons kun je namelijk een reis winnen naar het skigebied, met dank aan onze partner Sneeuwzeker Deals. Doe je al mee?

WINACTIE: Wintersport voor 2 personen naar Canada

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in