Nieuwsalert per mail ontvangen

Dit zijn de eerste beelden van ‘s werelds grootste indoor skicentrum

Nog een maandje en dan opent het grootste indoor skicentrum ter wereld haar deuren. Harbin Wanda Snow Amusement Park is gebouwd in China en vanaf juni geopend. In de onderstaande video is al direct goed te zien waarom China deze titel op haar naam mag schrijven. Dit wordt letterlijk en figuurlijk ontzettend lang indoor skiplezier zo te zien!

Maar liefst 6 banen voor verschillende niveaus

Het indoor skicentrum is voor zowel jong als oud en beginnend als ervaren een leuk park. Er zijn 6 skibanen die bestaan uit 2 zwarte pistes, 1 gemiddeld moeilijke skibaan en 3 eenvoudige banen. De banen verschillen van lengte, maar de langste is zo’n 500 meter lang. In totaal heeft het centrum een oppervlakte van 72.600 vierkante meter. Hiermee verslaan de Chinezen SnowWorld in Landgraaf.

De pistekaart van Harbin Wanda Snow Amusement Park

Twee weken geleden werd de pistekaart van ‘s werelds grootste indoor skicentrum al bekend gemaakt. Hier lees je meer over in de pistekaart van ‘s werelds grootste indoor skicentrum is bekend. In de onderstaande foto is te zien dat het centrum enorm groot is. De video laat zien dat dit klopt.

De eerste beelden van ‘s werelds grootste indoor skicentrum

De video hieronder geeft je een duidelijker beeld van hoe het indoor skicentrum eruit ziet. Een reisje naar China boeken deze zomer dan maar?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in