Nieuwsalert per mail ontvangen

Een heerlijke laatste dag van de eerste krokusweek voor de boeg

Bij het opstarten van de webcams van de Oostenrijkse skigebieden was al snel duidelijk dat er een prachtige dag voor de deur staat. Een dag waarbij de temperaturen rond het vriespunt schommelen en de zon in overvloed aanwezig gaat zijn. Ideaal om heerlijk de eerste week van de krokusvakantie af te sluiten en nog heerlijk te genieten van het scherpe zonnetje. Insmeren dus!

De afgelopen week was een week die in het teken stond van wisselvallige weersomstandigheden. De zon moest flink zijn best doen om door te breken en het waren voornamelijk de donkere wolken met af en toe kleine sneeuwvlokken die in Oostenrijk de overhand hebben gehad. Toch was het de warmte waar veel over nagepraat wordt door de vakantiegangers. Afgelopen week is er in Oostenrijk dan ook een warmterecord gehaald van 23,2 graden. Waar dit het geval was, kun je lezen in het artikel dat wij hier over publiceerden.

Om even een beeld te geven hoe een aantal populaire skigebieden er op dit moment bij liggen, check de onderstaande foto’s. Genieten!

Gargellen

Foto: Gargellen, Vorarlberg, Vincent Hemelaar

Zillertal Arena

Zell am Ziller

Silvretta Montafon

Foto: Silvretta Montafon

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Veel Nederlanders vertrekken morgen weer richting huis en kunnen dus nog even heerlijk genieten van de heerlijke pistes en prachtige weersomstandigheden. Het blijft een heerlijk gevoel om je vakantieweek goed af te sluiten.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in