Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweekend Saalbach komt steeds dichterbij

We genieten in Nederland op dit moment ook van het heerlijke weer en veel mensen zitten met hun hoofd bij de zomer. Toch staan er nog een aantal leuke feestjes op de planning in verschillende skigebieden in de Alpen. Zo ook Dutchweekend Saalbach dat volgende week van start gaat. Het feest waarbij Saalbach omgetoverd wordt tot een feestlocatie en waar goede dj’s de stemming er flink in gaan brengen. 

Ben jij een fan van wintersport, maar wil je dit graag in combinatie doen met leuke feestjes? Dutchweekend organiseert jaarlijks meerdere evenementen in skigebieden waar je kunt genieten van de mooie sneeuw en prachtige bergen en daarnaast word je ook nog eens getrakteerd op gezellige feestjes op de berg en in het dorp. Van 22 t/m 25 maart 2017 staat het dorp Saalbach weer in het teken van Dutchweekend en komen er top dj’s richting Oostenrijk om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je bent op wintersport in Oostenrijk, maar beleeft feestjes met een Nederlands tintje. Uit, maar toch een beetje thuis. Ideaal toch?

In de stemming komen?

Heb je totaal geen beeld bij de feesten die Dutchweekend organiseert? Bekijk dan de onderstaande promotievideo en kom alvast in de stemming. In de maand maart is de kans op goed weer groter in vergelijking met januari. De kans dat je met je korte shirt op de berg staat te swingen is dus groot.

Op zoek naar accommodatie tijdens Dutchweek?

Heb je interesse om met een paar vrienden richting Saalbach te vertrekken? De onderstaande accommodaties hebben nog kamers vrij!

Dutchweekend Gerlos

Dutchweekend gaat ook nog op bezoek in Gerlos. Van 29 maart tot 2 april gaat hetzelfde concept uitgevoerd worden in het bekende après-skidorp. Meer informatie hierover, zie onderstaand artikel dat wij hierover publiceerden.

Dutchweekend Gerlos 2017: de teaser

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in