Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dutchweek 2023/2024: de beste aanbiedingen

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Het is weer tijd voor een aantal hele fijne aanbiedingen op een rijtje. Dit keer allemaal in het teken van Dutchweek. Boeken doe je al vanaf € 389,- per persoon. Inclusief skipas én toegang tot alle feestjes!

Dutchweek

Wat ooit begon als een grapje, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol evenementenbureau. Dutchweek organiseert al jaren de allerbeste feestjes in de sneeuw. Overdag kun je je uitleven op de pistes van het desbetreffende skigebied en rond het middaguur kun je losgaan op heerlijke beats. Dutchweek is inmiddels te vinden in deze verschillende skigebieden: Sauze d’Oulx (Italië), Saalbach, Zell am See – Kaprun en Gerlos.

Data Dutchweek

Gek op skiën en feesten? Dan moet je zeker een keer een Dutchweek evenement bijwonen. We zetten ze hieronder allemaal voor je op een rijtje, inclusief de bijbehorende data.

De beste Dutchweek deals

Wil jij graag een Dutchweek event bijwonen en heb je nog niet geboekt? Dan ben je nog niet te laat! Wij zetten een aantal fijne deals voor je op een rijtje. Allemaal te boeken bij Summit Travel. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en boeken.

Alpenparks Rehrenberg: € 473,- p.p. (incl. skipas)

Haus Schönblick: € 535,- p.p. (incl. skipas)

Appartementen Dutchweek: € 386,- p.p. (incl. skipas)

Appartementen Waldruh: € 512,- per persoon (incl. skipas)

Appartementen Alpensee: € 459,- p.p. (incl. skipas)

Haus Marianne: € 630,- p.p. (incl. skipas)

Pension Landgut Edelweiss: € 436,- p.p. (incl. skipas)

Liever apart boeken?

Wanneer je boekt bij Summit Travel, dan zit je eventbandje bij de reis inbegrepen. Alleen met dit bandje heb je toegang tot alle Dutchweek feestjes. Boek je bij Sunweb? Vink dan tijdens het boekingsproces het Dutchweek arrangement aan. Liever alles zelf regelen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in