Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Marc Verhees Fotografie

Dutchweek breidt uit met Dutchweek Kirchberg

Wintersportredacteur

Dutchweek blijft maar uitbreiden. Dit jaar vond de eerste editie van Dutchweek Zell am See-Kaprun plaats en vanaf volgend jaar komt daar nog een event bij. Volgend seizoen zal Kirchberg voor vier dagen de thuisbasis zijn van dit spetterende event. Dit wordt de vierde editie in Oostenrijk en dat maakt een totaal van 6 Dutchweek-edities volgend seizoen. 

Dutchweek Kirchberg

In 2020 zal het Dutchweek seizoen beginnen met een nieuwe editie. Van 15 tot en met 19 januari is Kirchberg het toneel van Nederlandse DJ’s en artiesten. Dit is het laatste evenement dat Dutchweek aan zijn lijstje toevoegt in Oostenrijk. Het belooft wederom een spetterende editie te worden met knallende optredens en feesten tot in de vroege uurtjes. Daarnaast kun je natuurlijk ook de nodige afdalingen maken in het skigebied van Kirchberg. Kortom, je kunt ook tijdens Dutchweek Kirchberg genieten van skiën in een groot skigebied en leuke feestjes.

De line-up wordt later bekend gemaakt, maar ook voor deze editie zal er over de muziek weinig te klagen zijn. Naast de feestjes zijn er nog een aantal andere activiteiten die je kunt doen. Zo zal er ook een rodelmiddag inclusief après-ski georganiseerd worden. Alle feestjes en activiteiten zitten bij het eventbandje inbegrepen. De kosten voor dit bandje bedragen €25,- per persoon en bieden vier dagen toegang tot de feestjes en activiteiten van Dutchweek Kirchberg.

 

Dutchweek

Dutchweek is inmiddels een begrip geworden onder wintersportend Nederland. Iedereen kent het en het wordt steeds groter. Er zijn al meerdere edities van Dutchweek Italia, Dutchweek Gerlos en Dutchweek Saalbach geweest en vorig jaar kwam daar weer een nieuwe editie bij. Toen was de eerste editie van Dutchweek Norway, dit jaar kwam Dutchweek Zell am See – Kaprun erbij en volgend jaar breiden ze uit met Dutchweek Kirchberg. Elke editie staat gegarandeerd voor genieten van de sneeuw onder je ski’s, de nieuwste beats op verschillende feestjes en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in