Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dit mag je absoluut niet overslaan tijdens Dutchweek Zell am See – Kaprun

Dutchweek

Dutchweek | Zell Am See - Kaprun | 23-26 Januari 2019 | © MarcVerhees Fotografie

© Marc Verhees Fotografie

23 maart is het zo ver: eindelijk feest in Zell am See – Kaprun tijdens Dutchweek. Ben jij een echte wintersport- en feestliefhebber? Dan is het echt een must dat je hier eens bent geweest. Drie dagen lang skiën, snowboarden en feesten. En dat in combinatie met allerlei leuke activiteiten als het testen van gloednieuwe ski’s, live luisteren naar coole artiesten en het winnen van leuke prijzen. Het hoort er allemaal bij! Wil jij hier nou meer over weten? Wij hebben alle hoogtepunten van Dutchweek Zell am See – Kaprun voor je op een rijtje gezet.

Dutchweek Zell am See – Kaprun

Skigebied Zell am See – Kaprun telt zo’n 140 pistekilometers, die voldoende mogelijkheden bieden aan skiërs van verschillende niveaus. Dutchweek word hier na een break van twee jaar voor de derde keer gehouden. Zell am See – Kaprun en het evenement gaan perfect samen! Het gebied is sneeuwzeker dankzij de gletsjer en daarom dus ideaal voor een wintersport in het voorjaar. Het belooft 23 t/m 26 maart weer een groot feest te worden, net als voorgaande jaren. Ben jij er dit jaar bij?

Fun Racer Match op de Fun Slope powered by SINNER 

Met de leukste outfits je meest gekke capriolen laten zien om zo snel mogelijk naar beneden te komen. Dat is de bedoeling van de Fun Racer Match, georganiseerd door SINNER. In Zell am See – Kaprun wordt het evenement gehouden op de Fun Slope XXL. Tijdens de deelname aan het evenement krijg je een gratis drankje bij de SchmiedhofAlm en maak je dankzij SINNER, DAKA en SnowWorld op coole prijzen. De Fun Racer Match start op donderdag 24 maart om 10.00 uur. Het evenementen heeft een deelnemerslimiet van maximaal 100 per dag. Ga jij het gekst gekleed, snelst en met de beste kunstjes door het Fun Park? Houd dan een plekje vrij in je agenda!

DAKA testcentrum powered by DAKA 

DAKA is dé Nederlandse wintersport- en lifestyle winkel. Iedere winter staan zij op een aantal locaties met het DAKA testcentrum. Zo ook op Dutchweek Zell am See – Kaprun. Het testcentrum biedt je de mogelijkheid om nieuwe ski’s te testen op de piste. Zo weet je zeker dat je straks geen miskoop doet. Het testcentrum is de gehele skidag geopend. Zo bepaal je zelf wanneer jij langs wilt komen om de ski’s te testen. Let wel op, er zijn alleen ski’s beschikbaar, dus geen boards! Het DAKA testcentrum zit inbegrepen bij het eventbandje en is te bezoeken van donderdag 24 t/m zaterdag 26 maart bij SchmiedhofAlm op de piste in Zell am See.

Early Bird Ski Tour powered by DAKA 

Als eerste op de latten staan om de perfect geprepareerde pistes als eerste af te kunnen dalen. Voor veel wintersporters bestaat er geen beter gevoel. De Early Bird Ski Tour georganiseerd door DAKA gaat nog een stapje verder. Tijdens de skitocht ga je voor de opening van het gebied met de lift naar de top van de Kohlmaisbahn. Eenmaal aangekomen kan het genieten beginnen. Lekker skiën of snowboarden terwijl je geniet van de strakke pistes en de langzaam opkomende zon. Een geweldige ervaring voor iedere wintersportliefhebber! De skitour vindt plaats op vrijdag 25 maart, om 07.15 uur wordt er verzameld bij de Schmittenhöhebahn. Let op, de tocht is voor maximaal 30 deelnemers, vol is vol! Ook belangrijk is dat je zelf zorgt voor een skipas en alle benodigde skigear.

Entertainment 

Goede feestjes zijn het handelsmerk van Dutchweek. En wat is essentieel bij het vieren van een feestje? Fijne muziek natuurlijk! De afgelopen jaren heeft Dutchweek al vele bekende artiesten op het podium mogen verwelkomen. Verschillende dj’s en muzikanten voorzien het publiek een weekend lang van heerlijke tunes. Van house tot guilty pleasures en dan weer over naar après-ski hits, bij Dutchweek is er voor ieder wat wils.

Dagelijks party in Zell am See en Kaprun

Dagelijks vinden er, verspreid over het gebied, meerdere evenementen plaats. Om het overzichtelijk te houden hebben wij ze nog even op een rijtje gezet. In Zell am See kan je met prachtig uitzicht van 12.00 tot 16.30 uur genieten van (tech)house en dance tunes bij de SchmiedhofAlm. Van 15.00 tot 19.00 uur kan je onderaan de berg met de skischoenen van de vloer bij de Cabrio Bar (dance en pop tunes). Ten slotte, om de avond af te sluiten, kan je losgaan van 17.00 tot 02.00 uur in de Insider Bar.

In Kaprun begin het feest om 15.00 bij Die Schneiderei (tot 21.00 uur). Hier kun je je verheugen op après-ski hits, guilty pleasures, dance, pop en nog veel meer. Ben jij nou meer van het latere werk? Dan is Pavillon jouw place to be! Luister hier naar dezelfde soort muziek, maar dan tot midden in de nacht.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in