Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze nieuwe après-ski hit is perfect voor de feestdagen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

“Jingle bells, jingle bells, jingle all the way. Oh, what fun it is to ride in a one-horse open sleigh, hey!” Dit bekende kerstliedje ken je waarschijnlijk wel. Sterker nog, waarschijnlijk heb je ‘m nu in je hoofd! De melodie van een van de bekendste kerstnummers is nu ook te beluisteren in après-ski variant. DJ Seppp en Calvin Kleinen hebben een gloednieuwe hit uitgebracht die perfect is voor de feestdagen. Gaan we dit après-ski nummer vaker horen deze winter?

Après Ski van DJ Seppp en Calvin Kleinen

Niet alleen heeft het nummer een hele originele naam, bovendien ken je de melodie van dit nummer alvast. Deze is namelijk van het kerstnummer ‘Jingle Bells’, dat al eeuwenoud is. Tijdens de kerstperiode wordt deze tune grijsgedraaid en daar wilde DJ Seppp op inhaken. Genoeg reden om hier een feestnummer van te maken samen met de Duitse realityster en rapper Calvin Kleinen. Of het echter een plaats in de après-ski top 100 gaat verwerven…

Luister het nieuwe nummer

Benieuwd geworden? De tekst van deze nieuwe après-ski knaller is niet zo moeilijk, die zing je zo mee. Luister hem even en geef je oordeel!

››› Après-ski hits 2023: dit zijn dé hits van het seizoen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in