Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De ‘R’ in de maand zorgt voor winterkriebels!

Wintersportredacteur

Nu een wintersport boeken of wachten op interessante last-minutes? Het zal een vraag zijn die bij veel wintersporters zal opspelen de komende maanden. De ‘R’ is weer in de maand en dat betekent dat we kunnen gaan uitkijken naar de eerste sneeuwval en er al geprofiteerd kan worden van de eerste wintersport vroegboekkortingen. Veel skigebieden hebben de groene weides al even wit gezien, en beginnen zich langzamerhand voor te bereiden op de winter. De ‘R’ in de maand zorgt er voor dat bij mensen de winterkriebels weer gestimuleerd worden.

De ‘R’ maanden zijn de maanden september, oktober, november, december, januari, februari en maart. Maanden waarin kou overheerst en de maanden waar kans op sneeuwval groot is. Ondanks de lange na-zomer in Nederland merk je langzaam dat de interesses op het internet van zomer naar wintergerelateerde onderwerpen veranderd. Deze interesse wordt uiteraard mede gestimuleerd door de grote marketing acties van reisorganisaties. De abri’s langs de weg veranderen van ‘na-zomer lastminutes’ naar ‘vroegboekkorting wintersport acties’ en skigebieden plaatsen winterse beelden van de eerste sneeuwval via hun social media kanalen.

Ook de outdoor winkels houden zich aan de ‘R’ regel. De zomercollectie wordt met grote kortingen onder de aandacht gebracht bij de consument om vervolgs ruimte te maken voor de nieuwe wintersportcollectie. Kortingen oplopend tot 50 a 60 procent zijn geen uitzondering, wat de winkel voor ‘koopjesjagers’ een paradijs op aarde maakt. Voor wintersporters die op zoek zijn naar een nieuwe outfit is het begin van de ‘R’ periode ook prachtig. Het internet afstruinen naar nieuwe outfits en nog keuze hebben in alle maten.

Het orienteren naar een geschikt skigebied en accommodatie is ook weer van start gegaan. Het internet wordt afgestruind naar reviews en nieuwe what’s app groepschats worden aangemaakt zodat er gediscusseerd kan worden over de wintersport. Een heerlijke periode waarin de vakantieperiode wordt vastgelegd en werkgevers vakantiedagen moeten goedkeuren van hun werknemers die zo gek zijn op de wintersport. Om dat winterse gevoel extra te stimlueren, hierbij een korte video. Laat die winter maar komen zodat we foto’s kunnen plaatsen van de eerste dump!

Let it snow!

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in