Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De beste sneeuw op aarde vind je in….?

Wintersportredacteur

De sneeuw heeft de Alpen weer bereikt en dat betekent dat we allemaal weer helemaal in de winterstemming zijn. Skigebieden delen massaal foto’s met besneeuwde bergen en alle wintersporters zijn zich aan het voorbereiden op de wintersportvakantie. Maar waar ga je heen? Zoek jij een skigebied met de leukste restaurants en bars, of ga jij opzoek naar de beste sneeuw ter wereld. Voor dat laatste hebben wij een goede suggestie. UTAH!

Het ligt niet op steenworp afstand, maar als je echt de beste sneeuw wilt hebben schijn je daar heen te moeten gaan. Ben er zelf ook nog nooit geweest, maar als je de onderstaande beelden ziet kan het bijna niet missen. WAT EEN SNEEUW! Met welke vrienden zou jij hier graag naar toe willen gaan?

Ski Utah Stoke Reel 2015Are you ready for winter? We are. Get stoked for winter 2015. Share this with your ski buddies.Skiers: Ian Provo, Matt Phillipi, and Caroline GleichSnowboarder: Neil ProvoMusic: “Bablylon is Falling” by Slightly Stoopidhttp://www.slightlystoopid.com/Footage: Warren Miller EntertainmentEdit: Tim Roberts

Posted by Ski Utah on woensdag 4 november 2015

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in