Nieuwsalert per mail ontvangen

Dé après-ski hit van seizoen 2015-2016 komt uit Uruguay

Om welk nummer het gaat? Adios van Rombai. Wie? Wat? Ja, dat dacht ik ook. Totdat ik goed keek en zag dat de videoclip al meer dan 13 miljoen keer bekeken is sinds juli dit jaar. 

13 miljoen?! Dat is meer dan 3x zoveel dan de radioknaller van dit moment Hula Hoop en ook bijna 3x zoveel als een van de grootste après-ski hits die ons land rijk is – Sex Met Die Kale van de Lawineboys. En dat terwijl de winter nog niet eens begonnen is. De officiële videoclip van het nummer Adios is in een skigebied opgenomen en daarom meteen een prima kandidaat voor de titel beste après-ski hit van seizoen 2015/2016. Voor mij een reden om na het bekijken van deze zomerse winterhit iets verder op onderzoek uit te gaan.

Ik ben erachter gekomen dat Rombai een popgroep is met een prachtige zangeres, een knappe zanger en nog wat bandleden. Verder weet ik dat de groep sinds 2014 bestaat en dat ze in elke videoclip een feestje vieren. Ook weet ik dat ze van veel dezelfde deuntjes houden in hun nummers en dat de clip hoogstwaarschijnlijk is opgenomen in het Argentijnse Bariloche, waar ook onze koning en koningin ooit hebben geskied.

Na de eerste keer luisteren was ik zelf nog niet helemaal overtuigd van de hitpotentie binnen de après-ski, maar bij de tweede keer was ik overtuigd. Misschien moet er nog wat aan gemixt worden door onze Nederlandse après-ski DJ’s, maar dit gaat ‘m worden. Ik voorspel: Adios wordt de aprés-ski hit van 2015-2016.

Nou, maar eens kijken of mijn voorspelling beter uitkomt dan die van Frank met zijn hit van vorig seizoen.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in