Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie

Crazy Booking Week: al vanaf €89,- een hele week wintersport

Wintersportredacteur

Ha, daar zijn we weer met een paar heerlijke deals. Dit keer van de organisatie SnowTrex, die komende week hun ‘Crazy Booking Week’ hebben. Dat betekent dat je een wintersport kan boeken voor bizar lage prijzen. Zit er iets voor je bij?

We zitten midden in de zomer, maar ik merk op dat mijn gedachtes steeds vaker alweer bij de winter zijn. Ik kan niet wachten om weer op de latten te staan, de eerste Weizen te drinken, de eerste Wiener Schnitzel te eten en te genieten van de magische winterse omgeving. En ik kan vast niet de enige zijn! Heb jij nog geen wintersport geboekt? Dan is misschien komende week wel hét moment om dat te doen.

Crazy Booking Week

Reisorganisatie SnowTrex heeft komende week, van maandag 1 juli tot zondag 7 juli, de Crazy Booking Week in het leven geroepen. Daarmee vieren ze hun 20-jarig jubileum. Gedurende de week kun je al vanaf 89 e

uro 7 nachten op wintersport inclusief skipas. Ja, echt waar! Tijdens de week geven ze extra hoge kortingen. Je krijgt 60 euro korting per persoon, reizen zijn inclusief skipas en kennen een best-price garantie.

In het lijstje hieronder alvast een greep uit de aanbiedingen van komende week. Uiteraard gelden de aanbiedingen zolang de voorraad strekt, dus je moet wel snel zijn.

Zoals je kunt verwachten liggen de data van de goedkope reizen niet in het hoogseizoen. Dus als je met kinderen zit, dan wordt het lastig om wat te vinden. Of laat je ze gewoon thuis om zelf nog een weekje te kunnen skiën?

Korte reizen

Naast de aanbiedingen van een hele week wintersport zijn er ook kortere reizen die worden aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld voor maar 139 euro 3 nachten naar Ischgl. Ook lekker toch?! Dit gaat dan om aanbiedingen in november, december en april.

Veel plezier alvast!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in