Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Crazy Booking Night bij Wintertrex: tot € 160,- korting per persoon

Gurgl Snowplaza Ski opening

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Als echte Hollanders worden we altijd blij van korting, helemaal als het om korting op wintersport gaat. Voor iedereen die het daarmee eens is, hebben we een leuke tip. Reisorganisatie Wintertrex heeft morgen, 26 augustus, de Crazy Booking Night. Als je je wintersport morgen tussen 18.00 uur en 00.00 uur boekt, profiteer je van hoge kortingen. Deze kunnen oplopen tot wel € 160,- per persoon!

Zodra het woord korting valt, draaien alle hoofden in de zaal om. Want wie wil er nu geen korting? Precies, niemand! Wintersport is al duur genoeg, dus als we kunnen besparen doen we dat. Zeker als het om bedragen als € 160,- gaat, dat zijn toch leuke kortingen.

Crazy Booking Night bij Wintertrex

Moet je je wintersport nog boeken en ben je nog op zoek naar een goede aanbieding? Zet dan de Crazy Booking Night van Wintertrex maar in je agenda! Op 26 augustus profiteer je tussen 18.00 uur en 00.00 uur van hoge kortingen op een wintersport in Frankrijk en Oostenrijk. Zo boek je een wintersport naar het Franse Valfréjus met € 160,- korting en heb je ook zo’n € 160,- voordeel bij een vakantie naar Sölden. Klinkt goed toch?

Ook handig: alle drukke weken van skiseizoen 2021/2022 op een rijtje

Meer korting op je wintersport

Het is eind augustus, dus waarschijnlijk ben je helemaal niet met wintersport bezig. Toch is het handig om daar wel langzaamaan naar te gaan kijken. Je kunt nu namelijk nog gebruik maken van hoge vroegboekkortingen bij veel reisorganisaties. Wij zetten in het artikel hieronder verschillende aantrekkelijke deals voor je op een rijtje.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in