Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Cin Cin Gerlos vanaf 21 januari weer open

Cin Cin Gerlos

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Goed nieuws vanuit Gerlos! De populaire Cin Cin opent namelijk vanaf 21 januari weer zijn deuren en dan kun je er weer een biertje drinken na het skiën. Wel in aangepaste vorm natuurlijk, want ook de Cin Cin heeft zich te houden aan de coronamaatregelen in Oostenrijk. Maar dat mag de pret niet drukken, want ook zittend aan tafel kan het nog een hele gezellige middag worden!

Cin Cin weer open

Met onderstaand bericht maakte de Cin Cin op Facebook bekend dat ze weer open gaan. Na 1,5 jaar gesloten te zijn geweest, kun je vanaf volgende week vrijdag weer een lekker biertje halen in de populair hut in Gerlos. Verwacht echter geen feestende massa, want dat staan de Oostenrijkse coronamaatregelen niet toe. Je krijgt een zitplaats toegewezen en wordt aan tafel bediend. Daarnaast geldt de 2-G-regel en mag je alleen naar binnen op vertoon van een geldig vaccinatie- of herstelbewijs. Het is even schakelen, maar ook zo kun je er met je vrienden nog een gezellige middag van maken! Oh, en wees op tijd, want je kunt niet reserveren en vol=vol!

Après-ski en corona

In Oostenrijk gelden op het moment strenge maatregelen voor après-ski. In principe is de après-ski gesloten en wordt er niet gefeest. Zittend een biertje drinken mag wel en daarom zie je dat verschillende après-ski bars de boel hebben verbouwd om er zo toch nog het beste van te maken. Daarnaast geldt overal in Oostenrijk nu de 2-G-regel en geldt ook in de horeca een FFP2-mondkapjesplicht als je loopt. Aan tafel mag het kapje wel af.

TIP: Boek je vakantie naar Gerlos al vanaf €95,- per persoon voor vier nachten

Hoteltips in Gerlos

Op zoek naar een fijn verblijf? Hier twee tips!

  • Hotel Platzer: een heerlijk 4-sterren superior hotel met zwembad en wellness in Gerlos, vlak bij de lift en aan een van de dalafdalingen van het skigebied.
  • Hotel Sonnenhof: een kleurrijk 3-sterren hotel in Gerlos, vlak bij de lift en piste. Hier geniet je in huiselijke sfeer van een fijn verblijf!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in