Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Cin-Cin Gerlos gaat uitbreiden!

Wintersportredacteur

De bekendste après-skibar van Oostenrijk gaat verbouwen aankomende maand en plaatst een derde bar aan de ronde koepel. Hiermee wordt de Cin-Cin Gerlos aanzienlijk groter, waardoor er meer mensen tegelijk in de bar kunnen staan. Goed nieuws voor Gerlos, want hiermee wordt de après-ski nog grootschaliger en kun je op meer zitplaatsen in de kroeg terecht.

Cin-Cin is de afgelopen jaren een begrip geworden in de wintersportbranche. Wintersporters die praten over après-skiën kennen ongetwijfeld de Cin-Cin, waar de gezellige meezingers tot in de late uurtjes te horen zijn. Bekende zangers als Jan Smit, Gerard Joling en Rob Ronalds komen hier jaarlijks heen voor hun wintersportvakantie en zingen dan ook regelmatig liedjes tussen de feestvierende après-skiërs.

cin-cin-vernieuwd-verbouwing

Doordat de Cin-Cin zo populair is gaat een groot deel van de Nederlandse toeristen uit het wintersportdorp richting de ronde koepel om daar een afsluitend drankje te drinken. Het gevolg was dan vaak een volle tent, waar op een gegeven moment niemand meer in kon vanwege de drukte. Met de uitbreiding van de après-skitent zet de Cin-Cin een goede stap voor de toekomst. “Wij gaan deze maand beginnen met de werkzaamheden waarbij de Cin-Cin groter wordt. Op 16 december 2016 openen wij de Cin-Cin weer inclusief de derde bar. Een geweldig moment voor ons, waar wij trots op zijn,” aldus Jakob Platzer, eigenaar van de Cin-Cin.

Naast het feit dat de Cin-Cin vergroot wordt, gaan er intern nog een aantal andere veranderingen plaatsvinden. Zo wordt er een nieuw geluidssysteem geplaatst, de terrassen worden mooier en groter en daarnaast worden de tapsystemen aangepast.

cin-cin-verbouwing-vergroot

Heb jij altijd al willen werken in een wintersportgebied tijdens de wintermaanden? De Cin-Cin biedt je deze mogelijkheid, want de sollicitatierondes zijn gestart. Ken jij iemand of ben jij zelf helemaal dol op het werken achter de bar? Dit is je kans. Zie onderstaand artikel dat wij hierover publiceerden.

Werken bij de Cin-Cin in Gerlos?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in