Nieuwsalert per mail ontvangen

Bij de boer slapen in Oostenrijk

Als je op vakantie gaat naar Oostenrijk dan heb je soms het gevoel dat de tijd er al tientallen jaren stilstaat. De vrouw gekleed in de traditionele dirndl, de man in lederhose, de houten huizen en opgezette dieren in de woonkamer. Allemaal typisch Oostenrijkse dingen waardoor het land uniek blijft als vakantiebestemming. Wat helemaal bijzonder is, is het slapen bij de boer. Hieronder laten wij een aantal bijzondere boerderijen zien waarbij je het gevoel hebt dat je bij de boer aan het logeren bent in Tirol.

Slapen bij de boer in Oostenrijk? Hieronder lichten wij een aantal verblijven uit waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Steinberg am Rofan – Mesnerhof-C

In dit bijzondere huis ga je 400 jaar terug in de tijd. De eigenaren Barbara en Georg hebben het huis in traditionele staat gerestaureerd. In totaal kunnen er 10 personen in dit huis tegelijk aanwezig zijn. Wat dit huis uniek maakt is de hedendaagse architectuur in combinatie met de oude vormgevingen. Zou jij hier willen slapen?

Lechtal – Bauernlodge

Het oude hout in een huis in Oostenrijk geeft direct het echte Oostenrijkse gevoel. Chris Bosten en Ingrid Janssen, twee Nederlanders, hebben deze bijzondere lodge in het Lechdal neergezet. De boerderij waar dit allemaal is gerealiseerd is 300 jaar oud en brengt je even helemaal terug in de tijd. Prachtig toch?

Nauders – Hof Alpenjuwel

In je verblijf door een glazen wand naar het vee kunnen kijken. In dit unieke verblijf in Nauders wordt deze belevenis een feit. Het gebouw is in de 13e eeuw gebouwd en daardoor circa 700 jaar oud. Dat het zo oud is zie je terug in dit prachtige huis. Wauw!

Villgratental – Gannerhof

Van de buitenkant zie je direct dat het hier gaat om een oude boerderij. Er zijn aparte kamers in dit grote huis te boeken. Naast de bijzondere uitstraling onderscheid dit huis zich ook met de keuken. Boek deze kamer dan ook zeker met halfpension, want de heerlijke maaltijden in het Gannerhof mag je zeker niet missen.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in