Nieuwsalert per mail ontvangen

Bode Miller geeft reactie op terugkeer volgend seizoen

Olympisch kampioen, Wereld Beker kampioen en legende Bode Miller heeft afgelopen maandag in een interview met Olympic talk aangegeven nog steeds te beschikken over de snelheid om mee te doen op het hoogste niveau. Door de komst van zijn zoon in mei dit jaar liggen de prioriteiten voornamelijk bij zijn familie, maar een comeback als coach of als racer sluit hij niet uit. 

“Ik heb nog steeds de snelheid om mee te doen op het hoogste niveau. Dit is uiteraard geweldig en goed voor mijn zelfvertrouwen. Het klinkt misschien raar, maar misschien kom ik zelfs na komend winterseizoen weer terug”, aldus Miller. In mei dit jaar is zijn vrouw Morgan bevallen van een hun zoon Nash Miller. In het interview heeft hij aangegeven zeker geinteresseerd te zijn om weer te gaan racen, maar zijn familie is op dit moment top prioriteit.

Miller gaf aan zeker open te staan voor een functie als coach in het US Ski Team. “Mijn ervaring en kennis kan ik goed overdragen op de racers van de toekomst”. Uit het interview kon herleid worden dat Miller sowieso verbonden blijft met het skiën aankomend seizoen, maar of hij 100% voor het racen gaat moeten we afwachten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in