Nieuwsalert per mail ontvangen

BNR nieuwsradio maakt radioshow op 2.000 meter hoogte in Gerlos

Radio kan je overal maken toch? Dat moet BNR Nieuwsradio in samenwerking met TUI ook gedacht hebben toen zij hun trip naar de top van de Isskogelbahn in Gerlos maakte. Wie BNR regelmatig op vrijdagmiddag luistert is bekend met het BNR’s The Friday Move concept. Deze keer zijn zij verhuisd naar het winterse Oostenrijk waar verschillende bekende Nederlanders zijn uitgenodigd!

De uitzending start om 16.00 uur en duurt tot 18.30 uur en wordt live uitgezonden vanaf het Arena Center boven bij Isskogelbahn bergstation. Toch wel bijzonder en spannend voor de producers van de uitzending. Het lijkt een mooi succes te worden, dus snel luisteren.

BNR The Friday Move

Uitgenodigde mensen in de uitzending zijn:

  • Frank Lammers
  • Marianne Timmer
  • Helga van Leur

Vrijmibo op de berg

Voor de uitzendingen werden niet alleen BN-ers naar het skidorp gehaald, ook de ‘gewone’ mens werd uitgenodigd. Je kon namelijk een vrijmibo in de sneeuw winnen laatst. Daar schreven we toen al over. De winnaars vlogen vanochtend richting Oostenrijk en mogen morgenmiddag weer terugvliegen.

Breng je vrijdagmiddagborrel door op de berg in Gerlos

 

Live erbij

Ook wij zijn op dit moment in Gerlos, althans, een deel van ons team. Frank is daar nu en het zou zomaar kunnen dat hij vanaf 16.00u ook te horen is op de radio. Waarom hij? Geen idee, ik ben ook heel benieuwd! Het volgen van de live uitzending doe je hier: LUISTER LIVE NAAR BNR

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in