Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Blue Monday? Niet in de skigebieden!

Wintersportredacteur

Vandaag is het Blue Monday, ook wel ‘deprimaandag’ of de meest deprimerende dag van het jaar. Nu moet ik zeggen dat ik het daar tot nu toe verre van mee eens ben. Als ik naar buiten kijk dwarrelen er hier thuis zo nu en dan sneeuwvlokken naar beneden en in de Alpen laten de webcams heerlijke omstandigheden zien. Blue Monday? Niet in de skigebieden! En thuis eigenlijk ook niet… 😉

Stralend zonnetje, maar ook bewolking en verse sneeuw

Een mix van zon en wolken vandaag in de skigebieden. Veel webcams laten een strakblauwe lucht en stralend zonnetje zien, maar dat is nu ook weer niet overal het geval. In het westen van de Alpen is het sinds gisteren een stuk bewolkter en die bewolking trekt langzaam richting het oosten. Collega Esther deelde vanochtend een foto vanuit het Franse Avoriaz, waar zelfs een vers laagje sneeuw gevallen is. De komende dagen worden flink wisselvalliger, dus geniet nog maar even van de zon. Later daarover meer in het weerbericht, eerst nog een paar prachtige plaatjes. Geniet je mee?

Heerlijke beelden

Dankzij een krachtig hogedrukgebied is het al een aantal dagen genieten van prachtige omstandigheden. De pistes liggen er perfect bij en de webcambeelden liegen er niet om. Morgen reis ik zelf af naar Oostenrijk om samen met Miranda mooie content te maken in de SkiWelt. Na het zien van de webcambeelden sta ik helemaal te popelen om de kant op te gaan. Benieuwd wat we allemaal gaan beleven? Houd vooral de socials van Skiinformatie en Snowplaza in de gaten!

Sölden
Weißsee Gletscherwelt

Heiligenblut
Bad Kleinkirchheim
Val Gardena
Kronplatz
Turracher Höhe

Toblach, 3 Zinnen Dolomites
Virgen, Osttirol
Falkert
Mölltaler Gletscher
Seiser Alm
Cortina d’Ampezzo

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in