Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bang op de ski’s? Daar is een oplossing voor!

Foto: Facebook SKIexperienceNL

Wintersportredacteur

Heb jij (of iemand die je kent) hoogtevrees of angst om te vallen als gevolg van een vroeger skiongeluk of gewoon angst voor de snelheid, lastige sneeuwcondities of de steilheid van een piste? De oplossing is er, nu SKI Experience daarvoor een speciaal angstreductie programma heeft ontwikkeld.

In dit dagvullende programma krijgen deelnemers een uitgebreid intakegesprek met hun coach. Tijdens de intake worden de angsten van de deelnemers besproken om vervolgens gerichte en individuele tips te kunnen geven hoe angst te overwinnen. Zo werken ze de hele dag aan hun skitechniek waardoor het zelfvertrouwen gedurende de dag enorm toeneemt. Er wordt gebruik gemaakt van een uniek ‘oortjes’ systeem waarbij deelnemers tijdens het skiën in verbinding staan met hun coaches en er aanwijzingen gegeven kunnen worden.

SNeeuw

 

Aangevuld met een individuele videoanalyse helpt SKI Experience de deelnemer in een dag over de grootste angsten heen. Er zijn dit seizoen nog angstreductie mogelijkheden op 8 januari, 22 januari, 5 februari en 5 maart. Daarnaast is het angstreductieprogramma ook op de SKI Experiende Techniek en Fun reizen te boeken.

Meer informatie vind je op SKI Experience.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in