Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bak met verse sneeuw in Val Thorens en het sneeuwt nog even door

Wintersportredacteur

De voorspelling van tot één meter verse sneeuw voor Val Thorens lijkt uit te komen! Zondag is het begonnen met sneeuwen in Frankrijk en gisteren ging het ook de hele dag door. Met als resultaat dat er nu een flinke nieuwe laag sneeuw is bijgekomen! Het skigebied deelt prachtige beelden en ook de webcams zien er heerlijk uit.

Het sneeuwt flink in Frankrijk

De sneeuwdump in Frankrijk is al een paar dagen aan de gang! Het gaat maar door met sneeuwen en daar worden we erg blij van. Een groen uitzicht is nu echt verleden tijd. De afgelopen week is Val Thorens weer helemaal veranderd in een winterwonderland. Ben je nu in Val Thorens of in een ander skigebied in Frankrijk? Veel sneeuwplezier in de nieuwe verse sneeuw!

Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw in de Alpen

Grote laag verse sneeuw erbij voor Val Thorens

Wauw, de beelden uit Val Thorens met de verse sneeuw zijn indrukwekkend! Wat een sneeuw is hier gisteren gevallen en ook vandaag sneeuwt het nog door. We zijn erg benieuwd hoeveel sneeuw er nog bij gaat vallen en houden en webcams nauw in de gaten. Voor nu geven we je een kleine blik in het skigebied!

Zo lag Val Thorens er gisterenavond bij:

Gisteren kwam de sneeuw de hele dag met bakken uit de lucht:

Ook vanochtend begint de dag met sneeuw in Val Thorens:

Sneeuwvoorspelling Val Thorens

Volgens de voorspellingen zal het vandaag en morgen nog blijven sneeuwen. In totaal komt er nog een laag van ongeveer 25 centimeter bovenop de huidige sneeuw. De temperaturen blijven de hele week nog erg laag. Op een hoogte van 2300 meter liggen de temperaturen tussen -6 en -17. Trek dus maar een extra laagje aan als je onderweg bent op je latten! Vandaag komt daar ook nog eens een fors windje bij op de berg. De gevoelstemperatuur kan dus nog lager zijn dan op de thermometer staat aangegeven.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in