Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Artiest Top of the Mountain Easter Concert in Ischgl bekendgemaakt

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Vorige week werd bekendgemaakt dat George Ezra komt optreden tijdens het Top of the Mountain Spring Concert in Ischgl. Nu weten we ook wie tijdens het Top of The Mountain Easter Concert op de bune staat. Op 9 april 2023 mag het Duitse rapicoon Sido zijn Ischgl-debuut gaan maken.

Top of The Mountain Easter Concert

Op zondag 9 april 2023 gaat het gebeuren! Hoewel het nog even gaat duren, kun je nu wel al plannen maken voor de paasdagen. Ischgl heeft namelijk net aangekondigd dat Sido, bekend van de nummers ‘Astronaut’, ‘Bilder im Kopf’ en ‘A Thousand Tattoos’, de paaseditie van het event mag openen. Sido is misschien in Nederland niet heel populair, maar in Duitsland en Oostenrijk is het een mega artiest. Hij wordt ook wel de ‘Duitse Koning van de rap’ genoemd. De paaseditie zal dus weer een groot succes worden. Dat kan ook bijna niet anders met zo een evenement!

Feesten op de Idalp

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het concert van Sido bovenop de berg plaats. Het podium van dit concert ligt op 2320 meter hoogte op de Idalp. Naast feesten heb je hier ook toegang tot de 239 pistekilometers van de Silvretta Arena. Het seizoen in dit skigebied duurt tot 1 mei 2023 en dankzij de hoogte zijn de pistes nog in perfecte conditie tijdens het concert.

Nog meer Top of the Mountain Concerten in Ischgl

Tijdens skiseizoen 2022/2023 zijn er maar liefst vier Top of the Mountain Concerten in Ischgl. De allereerste editie is al geweest, tijdens het Top of The Mountain opening Concert mocht Sean Paul het skiseizoen openen. In het voorjaar staan er nog drie evenementen op de planning:

  • 30 maart 2023: Top of The Mountain Spring Concert – met George Ezra
  • 9 april 2023: Top of The Mountain Easter Concert – met Sido
  • 30 april 2023: Top of The Mountain Closing Concert – artiest nog niet bekend.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in