Nieuwsalert per mail ontvangen

Anna Fenninger is onverslaanbaar vandaag

De 23 jarige Anna Fenninger heeft weer laten zien de snelste te zijn vandaag. Vanwege de goede condities en haar enorme talent heeft zij een goede tijd neergezet die haar concurrenten niet konden evenaren. Door tijdens de tweede run ook een goede tijd neer te zetten heeft zij haarde tweede overwinning in haar jonge carierre gepakt. Ook Tina Maze moest het af laten weten tegen Fenninger, ondanks dat zij de grote favoriet was vandaag. Tessa Worley nam de derde plek op het podium in beslag. 

Precies een jaar geleden won Fenninger ook de Super Combinatie in Lienz. “Toen ik vorig jaar won, was ik erg verrast. Vandaag heb ik het gewoon weer geflikt. Deze overwinning geeft mij super veel zelfvertrouwen waardoor ik dit seizoen misschien misschien snel een volgende overwinning kan pakken”.

Waar Tessa Worley vorig jaar nog de Reuze Slalom in Semmiring won, was zij erg tevreden met de derde plek vandaag. “Ik heb tot nu toe erg constant gepresteerd, wat zorgt voor veel zelfvertrouwen tijdens de races. Anna heeft twee goede runs geskied dus heeft de overwinning ruimschoots verdiend”

World Cup leider Tina Maze heeft vandaag haar eerste podium plek in Semmering behaald. Ondanks een matige 1e run is zij erg tevreden met de tweede plek. “In het eerste deel van het parcour verloor ik veel tijd, maar ben blij hoe ik mijzelf gecorrigeerd heb. Je kunt niet elke keer winnen”

Morgen zullen de vrouwen om 15.00 uur starten aan de Night Slalom. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de resultaten.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in