Nieuwsalert per mail ontvangen

AANBIEDINGEN: onder de € 200,- op wintersport

Wintersportredacteur

Wintersport duur? Nou goedkoop is het niet, maar als je ervoor kiest om niet in de schoolvakanties naar een hele populaire skibestemming te gaan, dan valt het allemaal best mee. Zeker als je in de laatste weken van het skiseizoen op wintersport gaat!

Aanbiedingen onder de € 200,-

Vandaag heb ik het internet voor je afgespeurd en een aantal hele fijne aanbiedingen op een rijtje gezet. Het voorjaar is een geweldige periode om op wintersport te gaan en voor het geld hoef je het al helemaal niet te laten! Bekijk hieronder 4 aanbiedingen onder de € 200,-.

1. Résidence Les Cimes de Lans

Veel Franse bestemmingen bieden het hele seizoen aantrekkelijke deals. Dat is aan het einde van het seizoen niet anders. Dit gezellige appartementencomplex ligt in skigebied Les Deux Alpes, aan de piste en op 100 m afstand van de lift. Je verblijft op basis van logies.

Aankomst op 14 april (5 dagen), 2 personen, inclusief skipas: € 129.- per persoon

Bekijk de aanbieding hier

2. Appartement Stöcklfeld


Het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg (Kitzski) is open van half oktober tot begin mei. Een extra lang skiseizoen dus! Dit sfeervolle appartement heeft een rustige ligging. Het centrum ligt op 250 meter afstand en de skilift op 1 km afstand. Je verblijft op basis van logies.

Aankomst op 5 april (5 dagen), 2 personen, inclusief skipas: € 199,- per persoon

Bekijk de aanbieding hier

 

3. Appartementen Almdorf Homes


Deze leuke appartementen liggen verspreid door Königsleiten. Dit dorp is onderdeel van de Zillertal Arena. De periode waarin je verblijft, valt samen met het laatste weekend van de Lederhosen Wedel Woche. Twee vliegen in één klap dus! Je verblijft op basis van logies.

Aankomst op 6 april  (5 dagen), 2 personen: € 179,-

Bekijk de aanbieding hier

4. Résidence Les Chalets du Galibier


De sfeervolle chalets van Résidence Les Chalets du Galibier bestaan uit meerdere appartementen. Je skiet in het skigebied van Valloire. De skilift ligt op 200 m afstand en je verblijft op basis van logies.

Aankomst op 7 april (6 dagen), 2 personen, inclusief skipas: € 189,-

Bekijk de aanbieding hier

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in