Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op 10 februari is het International Ski Patrol Day 2023

© International Ski Patrol Day

Wintersportredacteur

Aankomende vrijdag is het dé dag om je waardering te tonen voor piste reddingsdiensten van over de hele wereld. Deze uitzonderlijke mensen staan altijd voor de wintersporters klaar en een dag om dat te vieren en erkennen is dus zeker op z’n plaats. Daarom is de International Ski Patrol Day 2023 in het leven geroepen! Dit is wat jij kunt doen.

International Ski Patrol Day 2023

Ski patrollers zijn onmisbaar op de piste. Ze houden de skigebieden open en veilig voor skiërs en snowboarders en daarnaast zetten ze zich in, zodat wintersporters de beste tijd in de bergen kunnen ervaren. Tijd om ze te bedanken tijdens International Ski Patrol Day 2023! Skimerk Helly Hansen steunt deze dag en roept iedereen op in actie te komen. Doe je ook mee?

Wat kun je doen?

Toon je waardering op 10 februari 2023 door de medewerkers van de skigebieden een high-five te geven, ze te bedanken, een donatie te doen, etcetera. Hoe je je waardering wilt laten blijken is volledig aan jou! Doe mee aan deze speciale dag en zet deze bijzondere mensen in het zonnetje. Dat hebben ze wel verdient! Eventueel kun je daarbij #skipatrolday op social media gebruiken.

Helly Hansen steunt de ski patrollers

Ook dit jaar ondersteunt skimerk Helly Hansen deze bijzondere dag. Na het zien van de enorme impact van de editie in 2022, zijn ze bij het merk erg enthousiast over komende vrijdag. Ter ondersteuning doneert Helly Hansen 5 procent van de opbrengsten van de online- en retail verkoop tussen 9 en 11 februari 2023 aan verschillende goede doelen. Daarnaast deelt het skimerk extra informatie over het belangrijke werk van de pistediensten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in