Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winterse webcams: een sneeuwrijke ochtend in de SkiWelt

Wintersportredacteur

In SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental gaat het flink tekeer vanochtend! Tijdens ons dagelijkse rondje webcams zien we veel wintersporters die genieten van de verse sneeuw vandaag in het skigebied. Het blijft nog de hele dag sneeuwen, dus de sneeuwcondities zullen vandaag perfect zijn! In dit blog delen we de sneeuwrijke webcams uit de SkiWelt met je.

Het sneeuwt in de SkiWelt

Zondag is het begonnen met sneeuwen in de Alpen en ook gisteren en vandaag gaat het nog gestaagd door! Hoewel er gisteren nog maar enkele vlokken te zien waren boven de pistes in de SkiWelt, komt het vandaag met bakken uit de lucht. Veel sneeuwplezier als je vandaag aan het skiën bent in de SkiWelt! Zijn de veranderingen van deze winter je al opgevallen? Dit veelzijdige skigebied heeft namelijk ook afgelopen jaar weer geïnnoveerd en verbeterd. Er hebben verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental.

Sneeuwrijke webcams uit de SkiWelt

Zoals je op de webcams kunt zien worden zelfs de dalen weer een beetje wit! Er ligt een klein poederlaagje in onder andere Ellmau. Hopelijk zorgt de sneeuw vandaag voor een dikkere laag sneeuw die bestand is tegen de iets warmere temperaturen, die voor morgen weer verwacht worden. Hogergelegen ligt er sowieso genoeg sneeuw om een heerlijke wintersport te beleven. Geniet je mee van deze sneeuwrijke webcams uit de SkiWelt van vanochtend?

Wintersport in de SkiWelt

Een wintersport in dit gigantische skigebied is iets om je op te verheugen! Met in totaal 90 liften, 80 knusse berghutten, 3 funparks, een iglodorp en bijna 300 km aan pistes is het een van de populairste skigebieden van heel Oostenrijk. Tijdens een week wintersporten kun je het hele gebied op je gemak verkennen en ontdekken. Of je nu uitgedaagd wilt worden of wilt oefenen op de makkelijkere pistes, voor elk niveau skiër is er een uitdaging te vinden. Nog geen wintersport geboekt, of wil je je volgende winter alvast vastleggen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in