Nieuwsalert per mail ontvangen

Winter, please blijf nog even!

Waarom is het seizoen zo enorm snel gegaan en waarom komen de bloemetjes en warme temperaturen nu al om de hoek kijken? Dat dacht ik toen ik rollend genoot van de sneeuw in de Zillertal Arena. Aan het begin van het seizoen publiceerde ik al een video waarin ik het gevoel omschreef bij het zien van de eerste sneeuwval van het seizoen. Nu het einde van het seizoen in zicht is kan ik maar moeilijk afscheid nemen van de sneeuw. Daarom geniet ik nog maar even van de laatste vlokken sneeuw, want voor je het weet is de winter voorbij!

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in