Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wil je werken in een bekend skigebied? Dit zijn 6 interessante vacatures

werken in een skigebied

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Winterseizoen 2023/2024 komt dichterbij en veel wintersportgebieden zijn op dit moment aan het zoeken naar personeel. Is het altijd jouw droom geweest om de wintersport te verlengen en te gaan werken in een skigebied? Dan hebben we hier een paar interessante vacatures voor je op een rijtje!

Werken in een skigebied

Wil je elke dag opstaan met uitzicht op de bergen en het hele winterseizoen genieten in de sneeuw? Dat kan allemaal als je gaat werken in een skigebied. Er zijn vele verschillende mogelijkheden qua banen in de skigebieden. Zo kan je bijvoorbeeld werken bij het liftbedrijf, een seizoen doorbrengen als skileraar of medewerker worden in een van de vele restaurants. In de bergen zijn genoeg opties!

Medewerker bij de Stubaier Gletscher Bergbahnen

Op de website van de Stubaier Gletscher staan verschillende vacatures om te werken in het skigebied. Er is vraag naar personeel voor de pistedienst, in de techniek, bij de liften en achter de kassa. Dit is je kans om aan de slag te gaan in het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk! Bekijk de volgende vacatures van de Stubaier Gletscher.

Werken bij Michi’s Schischule in Gerlos

Wil jij werken bij een skischool waar veel Nederlandse skileraren werkzaam zijn? Hou jij van gezelligheid en wil jij kleine kids lesgeven aankomend winterseizoen? Bij Michi’s Schischule zijn ze altijd op zoek naar Nederlanders die goed kunnen skiën en graag een winter willen vertoeven in de sneeuw. Voor deze vacature heb je een opleiding tot skileraar nodig, een Anwärter cursus is hiervoor vereist. Aanmelding is mogelijk via de skischool, dan kun je meteen vier dagen intern bij Michi’s Schichule verwachten. Meer informatie? Mail naar [email protected] t.a.v. Stephanie.

Michi's Schischule Gerlos

Werken in Westendorf bij Gerry’s Inn

Werk je in Nederland in de horeca? Dan kun je dat in de winter ook gewoon in de bergen doen! Het werk is hetzelfde, de locatie is alleen een stukje interessanter. Er zijn de nodige skigebieden op zoek naar medewerkers voor de horeca voor het komende winterseizoen 2023/2024. Zo ook in Westendorf bij Gerry’s Inn. Als je daar gaat werken krijg je gratis huisvesting en drie verzorgde maaltijden per dag. Ervaring is geen vereiste en je dient zo’n 48 uur per week te werken. Ben je niet aan het werk, dan sta je natuurlijk op de pistes van de SkiWelt! Dat klinkt toch perfect?!

Skileraar in gebied Silvretta Montafon

Heb je een goede taalkennis en ben je graag sportief bezig? Dan is een baan als skileraar misschien wel een goed idee voor jou. Op dit moment zijn vele skigebieden op zoek naar skileraren – zo ook in Silvretta Montafon. Daarbij krijg je allerlei voordelen, zoals een gratis skipas voor het seizoen, korting bij partners, gratis lunch op werkdagen en nog veel meer.

Teamlid Tourismus Service Center Saalbach Hinterglemm

Fan van Saalbach Hinterglemm? Dan kun je daar je werk van maken! In het Tourismus Service Center van Saalbach Hinterglemm zijn ze namelijk op zoek naar een nieuwe medewerker. Dit is een informatiecentrale voor gasten, partners en verhuurders. Zo kan het zomaar zijn dat je je bezig moet houden met het WK Skiën dat in 2025 in Saalbach wordt gehouden.

Wat heb je daarvoor nodig? Een diploma voor een opleiding in het toerisme, ervaring in de toerisme sector, teamspirit, flexibiliteit, betrokkenheid, een professionele uitstraling, goede omgang met online tools en een perfecte Engelse taalkennis. Daarnaast natuurlijk de bereidheid om naar de regio Saalbach Hinterglemm te verhuizen.

Ski/snowboard instructor in Canada

Ski/snowboard leraren zijn erg gewild in de wintersportgebieden, ook in Canada. In Whistler wordt er druk gezocht naar liefhebbers die één of meerdere seizoenen les zouden willen geven. Als je hier zou gaan werken krijg je natuurlijk een gratis skipas en je kunt je familie en vrienden voor het komende seizoen meteen uitnodigen want ook zij profiteren van allerlei voordelen. Zoals korting op de skipassen en gratis skilessen. Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder, als je nog meer informatie wilt hebben.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in