Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wil je werken in een bekend skigebied? Dit zijn interessante vacatures

werken in een skigebied

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Winterseizoen 2023/2024 komt dichterbij en veel wintersportgebieden zijn op dit moment aan het zoeken naar personeel. Is het altijd jouw droom geweest om de wintersport te verlengen en te gaan werken in een skigebied? Dan hebben we hier een paar interessante vacatures voor je op een rijtje!

Werken in een skigebied

Wil je elke dag opstaan met uitzicht op de bergen en het hele winterseizoen genieten in de sneeuw? Dat kan allemaal als je gaat werken in een skigebied. Er zijn vele verschillende mogelijkheden qua banen in de skigebieden. Zo kan je bijvoorbeeld werken bij het liftbedrijf, een seizoen doorbrengen als skileraar of medewerker worden in een van de vele restaurants. In de bergen zijn genoeg opties!

Medewerker bij de Stubaier Gletscher Bergbahnen

Op de website van de Stubaier Gletscher staan verschillende vacatures om te werken in het skigebied. Er is vraag naar personeel voor de pistedienst, in de techniek, bij de liften en achter de kassa. Dit is je kans om aan de slag te gaan in het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk! Bekijk de volgende vacatures van de Stubaier Gletscher.

Werken bij Michi’s Schischule in Gerlos

Wil jij werken bij een skischool waar veel Nederlandse skileraren werkzaam zijn? Hou jij van gezelligheid en wil jij kleine kids lesgeven aankomend winterseizoen? Bij Michi’s Schischule zijn ze altijd op zoek naar Nederlanders die goed kunnen skiën en graag een winter willen vertoeven in de sneeuw. Voor deze vacature heb je een opleiding tot skileraar nodig, een Anwärter cursus is hiervoor vereist. Aanmelding is mogelijk via de skischool, dan kun je meteen vier dagen intern bij Michi’s Schichule verwachten. Meer informatie? Mail naar [email protected] t.a.v. Stephanie.

Michi's Schischule Gerlos

Werken in Westendorf bij de Bruchstall

Werk je in Nederland in de horeca? Dan kun je dat in de winter ook gewoon in de bergen doen! Het werk is hetzelfde, de locatie is alleen een stukje interessanter. Er zijn de nodige skigebieden op zoek naar medewerkers voor de horeca voor het komende winterseizoen 2023/2024. Zo ook in Westendorf bij Bruchstall. Ben je niet aan het werk, dan sta je natuurlijk op de pistes van de SkiWelt! Dat klinkt toch perfect?!

Werken in de Eisbar in Kirchberg

Feesten en werken kun je ook combineren bij een baan in de Eisbar in Kirchberg. Deze bekende après-ski bar is op zoek naar collega’s die de gasten elke avond de tijd van hun leven willen bezorgen. Zie jij het wel voor je om 5 dagen in de week te werken en daarnaast 2 dagen de pistes van Kirchberg te ontdekken? Als je bij de Eisbar komt werken krijg je een salaris van € 1900,- netto, daarbij een eigen kamer met douche, toilet en internet en elke dag verzorgd avondeten. Klinkt dit als iets voor jou? Wat de voorwaarden zijn, lees je in de vacature!

Andere banen…

Van kindermeisje tot kok, medewerker van een skiwinkel en skileraar, er zijn heel veel beroepen die je kunt uitoefenen in een skigebied. Benieuwd naar alle opties?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in