Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Weeromslag in Silvretta Arena Ischgl – Samnaun: sneeuwdump komt eraan

Wintersportredacteur

Afgelopen dagen was het stralend in de skigebieden, maar nu komt er verandering in het weerbeeld. We hebben een aantal plaatjes uit de Silvretta Arena Ischgl – Samnaun ontvangen die we nog even met je willen delen voordat de voorspelde sneeuwval losbarst. Kijk je mee naar het verschil tussen gisteren en vandaag in het skigebied?

Stilte voor de sneeuw

Vanaf morgenavond gaat het dumpen in de wintersportlanden. Er is heel veel sneeuw voorspeld voor vrijdag en zaterdag in de Noordalpen. Een krachtige noordwestelijke stroming is de oorzaak van deze nieuwe sneeuwdump met hoeveelheden tot wel 180 centimeter sneeuw. Oostenrijk is het middelpunt van deze nieuwe sneeuwdump, maar ook in delen van Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië kunnen er vlokken uit de lucht vallen. Waar het precies gaat dumpen? Lees alle details in dit artikel.

Weeromslag begonnen

De luchten zijn nu al niet meer strakblauw en op hoogte vallen er al enkele vlokken! Kijk maar mee naar de weersverandering in de Silvretta Arena Ischgl – Samnaun:

Zo was het gisteren:

Hoe prachtig het nog even was? Dat kunnen we je laten zien aan de hand van deze beelden uit Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Wat een pracht! Vanaf morgen is zijn er enkel nog sneeuwvlokken te zien boven de pistes in onder andere dit skigebied. Ook in de Silvretta Arena kan er tot 100 centimeter sneeuw vallen. Wat een verandering ten opzichte van deze plaatjes van gisteren!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in