Nieuwsalert per mail ontvangen

WEBCAMS: sneeuw tot in de dorpen

Wintersportredacteur

Wat een week! Niks is zo veranderlijk als het weer, dat blijkt maar weer. Daar waar het in oktober bijna zomers was, is het in november hartje winter. Er is ontzettend veel sneeuw gevallen en het is nog lang niet voorbij. Ook vandaag is het weer een genot om naar de webcams te kijken. Veel dorpen zijn bedekt onder een dikke laag sneeuw.

Witte dorpen

Op dit moment valt de meeste sneeuw in Frankrijk, Italië en Zwitserland. In Oostenrijk zijn de hoeveelheden iets minder groot, al mogen de gletsjers absoluut niet klagen. Wel is het eindelijk een stuk kouder en dat betekent dat her en der de sneeuwkanonnen al kunnen draaien. Zoals je gisteren hebt kunnen lezen, is onder andere Ischgl daar erg blij mee.

Wij vinden het een feest om naar de webcams en sneeuw-updates van de skigebieden te kijken. Het is lijkt wel winter in de Alpen! Over twee weken staan we eindelijk zelf in de sneeuw en zijn we aanwezig bij de Ski Opening in Gurgl (Ötztal, Tirol). Jaloers zijn we op Jahna en Frank. Die staan dit weekend al in de sneeuw bij de Winteropening in Sölden.

Webcams

Benieuwd naar de beelden? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Benieuwd naar het weerbericht? Die lees je hier.

Skiles nodig? Boek nu extra voordelig!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in