Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WEBCAMS: sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw

Tschagguns Montafon

Wintersportredacteur

Gisteren deelden we al met jullie dat er tot en met het weekend een meter sneeuw op komst is in de Alpen. Vandaag is het op sommige plekken al lekker begonnen te dwarrelen of is de neerslag onophoudelijk in volle gang. Natuurlijk zijn wij de lulligste niet en hebben we ook vandaag weer wat fantastische winterse plaatjes verzameld om even bij weg te dromen. Kijk je mee?

Koning Winter is royaal

De officiële start van de winter moet nog plaatsvinden maar daar trekt Koning Winter zich momenteel niets van aan. Hij is al weken in een royale bui en deelt ontzettend veel sneeuw uit in de Alpen, Pyreneeën, Duitsland en de Ardennen. Al op veel plekken kleurt het tot in de dalen wit en wordt er genoten van een winters wit uitzicht. Tot en met het weekend staat er lokaal ruim een meter verse sneeuw op de planning, dat hier en daar al voor heel wat chaos zorgt. Door de enorme sneeuwval in combinatie met een harde wind is het lawinegevaar hoog. Of het ook een witte Kerst gaat worden is de vraag, want na het weekend stijgt de vorstgrens en laat het zonnetje zich weer zien. Dat is allemaal pas in de toekomst en voor nu genieten we even flink van de mooie beelden die we vanuit de bergen zien.

Winters witte beelden

Het sneeuwt lekker door en op veel plekken is er wederom een kraakverse laag bij gekomen. En daar houdt het niet bij op! Ook even lekker in die winterstemming komen? Kijk mee en geniet van deze heerlijke sneeuwbeelden. Kriebelt het bij jou ook zo erg?

Balderschwang
St. Veit im Defereggental
Camping Morteratsch, Pontresina
Toblach
Jungfrau Region
Hinterglemm
Taisten (Pustertal)
St. Christina
Val Gardena
Tschagguns Montafon
Zillertal Arena

Fieberbrunn
Going am Astberg
Mauterndorf
Samnaun

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in