Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WEBCAMS: de winter is van start!

Wintersportredacteur

Geen fijnere manier om dit herfstachtige weekend wakker te worden dan met witte webcams! Het heeft de afgelopen uren lekker gesneeuwd in de Alpen en de bergtoppen kleuren weer wit. We kunnen gerust spreken van een heuse winterinval. De temperaturen zijn laag en de vochtige lucht zorgt voor de nodige neerslag. De winter is begonnen!

Tientallen centimeters sneeuw

Een noordwestelijke stroming zorgt voor koude, vochtige lucht. Niet alleen bij ons, maar ook in het Alpengebied. Met name in Oostenrijk en de Italiaanse Dolomieten zorgt dit voor een heerlijke laag verse sneeuw. In de loop van het weekend zullen de bergen steeds witter worden, want de neerslag houdt aan. De hoeveelheden kunnen oplopen tot enkele tientallen centimeters. Kijk mee en geniet van de webcams met verse sneeuw! 

Heerlijke webcambeelden

Cortina d’Ampezzo
Val Gardena

Pozza di Fassa

Balderschwang
Adelboden
Kriegerhorn, Lech am Arlberg
Widdersteinhütte, Warth
Wildkogel Arena
Alta Badia

Wintersport boeken

Heb jij je wintersport al geboekt voor deze winter? Zo niet, dan is dit misschien wel het weekend om dat te doen. De tijd van lekker buiten zitten is voorbij, dus kun je binnen online naar je vakantie struinen. Wat wordt het dit jaar? Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland of wat anders?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in