Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WAO! festival: nieuw event in december in Mayrhofen

© Lonneke Van der Palen

Wintersportredacteur

In Mayrhofen wordt er aankomende winter een gloednieuw event georganiseerd: WAO! festival (‘We are one’). Van 15 tot 17 december 2023 is de allereerste editie van dit nieuwe festival in het wintersportgebied. Het doel van dit event is om mensen bij elkaar te brengen. De eerste headliners zijn aangekondigd, onder andere Lost Frequencies komt draaien op WAO! festival in Mayrhofen.

WAO! festival in Mayrhofen

Combineer je graag een wintersport met een feestje, dan is dit een nieuwe optie voor jou! De eerste editie van WAO! festival in Mayrhofen is aankomende december. Zet 15 tot 17 december 2023 maar in je agenda. WAO staat voor ‘We are one’ en dat willen ze in het skigebied ook uitstralen met dit nieuwe festival. Het draait om bij elkaar komen voor een onvergetelijke ervaring. Het idee van het festival is om mensen samen te brengen, om ideeën te delen, iets speciaals te creëren en samen te vieren.

Line-up deels bekend

De eerste namen van de line-up van WAO! festival in Mayrhofen zijn inmiddels bekend. Artiesten als DJ Topic, DJ Pretty Pink en Fät Tony komen in december draaien in het wintersportdorp. De grootste naam tot nu toe: DJ Lost Frequencies! Deze internationale dj heeft al jaren succes in de muziekindustrie. Je kent het nummer ‘Are You With Me’ van deze bekende Belgische dj waarschijnlijk wel.

Programma + tickets

De early-bird tickets zijn al te koop. Overweeg je om het festival te bezoeken in december? Dit is waar je je op kunt voorbereiden:

Wanneer?Wat?
Vrijdag 15 december 2023CONNECTVrijdag is de dag om aan te komen en de eerste mensen te ontmoeten. Op deze dag zijn er ook lezingen om de bezoekers in de stemming te brengen.
Zaterdag 16 december 2023CREATE + CELEBRATEOp zaterdagochtend is het tijd om in de wereld van social media te duiken. Bekendheden van platformen zoals TikTok, Instagram en YouTube zijn aanwezig om meer te vertellen over hun leven. Deze sprekers richten zich niet alleen op de jonge generatie, ook ouders kunnen zich zo verdiepen in de wereld van social media en lifestyle.

De zaterdag van WAO! festival in Mayrhofen wordt afgesloten met een liveconcert. In het centrum van Mayrhofen wordt een groot podium neergezet waar de artiesten optreden. Het feest wordt voortgezet in de clubs en bars in het wintersportdorp.
Zondag 17 december 2023SKI & RELAXOp zondag kun je heerlijk nagenieten van dit nieuwe event op de piste.

››› Meer interessante events in de Alpen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in