Nieuwsalert per mail ontvangen

Wanneer gaan de wintersport vroegboekkortingen 2015 online?

Het is misschien raar om er nu al aan te denken, maar de wintersport vroegboekkortingen 2015 staan weer te trappelen om online te gaan. De winterperiode is pas net voorbij en jullie zitten waarschijnlijk nog helemaal niet te wachten op winterse prikkels, maar de reisorganisatie staan daar toch anders in. De mooie korting tarieven gaan binnen nu en een paar maanden weer online en zorgen voor interessante wintersport aanbiedingen. Zijn vroegboekkortingen nou echt zo voordelig, of is het een slimme marketingtruc van reisorganisaties?

Wij Nederlanders zijn altijd op zoek naar leuke aanbiedingen en struinen dan ook graag het internet af om wintersportaccommodaties en wintersportgebieden met elkaar te vergelijken. Dit zoekgedrag zorgt er voor dat al vlak na de zomer het winter gerelateerde zoekgedrag flink toeneemt. De meeste reisorganisaties starten dan ook in de maanden augustus en september met het promoten van hun vroegboekkortingen.

Zillertal Arena 

Van reisorganisaties is het heel slim om met interessante vroegboekkortingen te komen, omdat zij op die manier de ingekochte accommodaties snel vol kunnen krijgen. Voor de mensen die boeken is het een voordelige keuze, maar ook spannend. Ga je in op een vroegboekkorting voor de maand december dan blijf je altijd afhankelijk van de onzekere sneeuwcondities in de Alpen. Boek je een accommodatie in de maanden oktober en november dan betaal je misschien wat meer, maar heb je wel wat meer de tijd om factoren met elkaar te vergelijken. Kies je toch voor een last-minute dan ben je afhankelijk van de overgebleven accommodaties en kun je niet alles meer kiezen. Voor alle drie de opties is iets te zeggen. Sommige mensen kiezen graag voor de interessante vroegboekkorting, er zijn wintersporters die de prijs niet zoveel uitmaakt en rustig wachten tot oktober november met boeken en je hebt de doelgroep die wel houdt van een risico en wacht op een interessante last-minute aanbieding.

De wintersport vroegboekkortingen 2015 komen dus naar alle waarschijnlijkheid in de maanden augustus en september online. Uiteraard is de datum niet bij alle reisorganisaties hetzelfde, waardoor het meestal verspreid plaatsvindt. Wat voor wintersport boeker ben jij? Ga jij voor de vroegboekkorting, maakt de prijs je niet zoveel uit of neem je het risico voor een last-minute wintersportvakantie?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in