Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vroegboekactie SnowTrex verlengd: tot eind mei profiteer je van leuke kortingen

wintersporttrends seizoen 2021/2022

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

“SnowTrex? Het was toch SnowTrex?”, hoor ik je denken en dat klopt. Sinds deze week is SnowTrex officieel overgegaan naar SnowTrex en bieden ze inmiddels in 18 landen vakanties aan. Ondanks dat de naam veranderd is, blijft de service hetzelfde. Ze bieden nog steeds skivakanties aan en stunten met leuke kortingen. Ook nu weer, want de vroegboekactie van SnowTrex is verlengd tot eind mei. Dus even terug in de wintermodus en plannen maken voor volgend seizoen!

Wintersport vroegboeken bij SnowTrex

SnowTrex gaat sinds deze week verder onder de naam SnowTrex. De reisorganisatie verzorgt al jaren wintersportvakanties in de Alpen en biedt regelmatig leuke kortingsacties. Ondanks de nieuwe naam, is dat gelukkig niet veranderd. Ook nu kun je profiteren van leuke vroegboekkortingen. SnowTrex heeft de vroegboekactie namelijk verlengd. Je kunt nu tot 31 mei profiteren van € 30,- korting per persoon op alle wintersportvakanties in het hele seizoen 2022/2023. Vind je het nog wat vroeg? Geen zorgen, je kunt tot en met 30 september 2022 je boeking gratis annuleren.

Aanbod SnowTrex

Hoewel het pas mei is, heeft SnowTrex al flink wat accommodaties om uit te kiezen. Zo kun je nu al je onderkomen boeken in Oostenrijk, Italië, Andorra, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Zeker voor een wintersport in Oostenrijk heeft SnowTrex al een uitgebreid aanbod. We zetten hieronder een paar fijne accommodaties in de Alpen voor je op een rijtje, maar er is natuurlijk nog veel meer keuze. Klik voor meer informatie, prijzen en boeken op de afbeelding hieronder.

Voordelen wintersport vroegboeken

Je zit misschien al helemaal met je hoofd in de zomer, maar toch kan het lonen om nog even een stapje terug naar de wintermodus te doen. Er zitten namelijk wel een aantal voordelen aan het vroegboeken van je wintersport. Zo heb je nu nog een ruime keuze uit beschikbare accommodaties, wat zeker voor grote groepen of mensen die vast zitten aan de vakanties een uitkomst is. Daarnaast profiteer je nu dus nog van leuke vroegboekkortingen én je hebt extra lang voorpret.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in