Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Voordelige deals: wintersport in de eerste week van januari

Skiën op de pistes in Nendaz

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Een wintersport in januari kan skiën met flink wat verse sneeuw betekenen en als je iets eerder gaat kun je zelfs de jaarwisseling vieren in de Alpen. In januari zijn alle skigebieden open dus je hebt ruime keus. Wil jij skiën in de tweede week van de kerstvakantie? We hebben een aantal deals voor een wintersport in januari voor je op een rijtje gezet.

Eerste week van januari op wintersport

Het jaar in 2023 goed beginnen? Dat kan in als je op wintersport gaat in de eerste weken van januari. Je creëert het ultieme wintergevoel tijdens de eerste weken van het jaar in de sneeuw. Met verse sneeuw, koude temperaturen en perfecte sneeuwcondities, er zijn bijna geen nadelen te verzinnen.

››› Lees hier alles over een wintersport in januari 2023

Op wintersport met Chalet.nl

Vaak zijn appartementen en vakantiehuizen snel volgeboekt in de vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat je op tijd begint met zoeken en boeken. Chalet.nl heeft nog een aantal voordelige deals. De goedkoopste opties zijn voor chalets in Frankrijk en bij deze deals is de skipas inclusief, daar hoef je dus geen extra geld aan uit te geven.

Andere aanbieders

Zit er een interessante deal voor je tussen? Zo niet, dan kun je nog even verder kijken! Ook bij deze reisorganisaties kun je nog voordelig een wintersport in het begin van het jaar boeken:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in