Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Voordelig op wintersport met Pasen: 12 deals op een rijtje

Pauzeren in een ligstoel aan de piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Nog een paar dagen naar de sneeuw? Nu er weer een bak aan komt is dat een heel goed idee. Pasen 2023 is nog een leuke mogelijkheid om een paar dagen de piste op te gaan. Last minute zijn er nog een paar pareltjes van deals die je niet wilt missen. Naar Oostenrijk, Frankrijk of misschien Duitsland? Bekijk deze deals voor een wintersport met Pasen in 2023!

Wintersport met Pasen 2023

Dit jaar valt Pasen op 9 en 10 april. Plak je daar nog een paar vakantiedagen aan vast, dan kun je nog eens een hele leuke wintersport beleven. Ondanks dat het dan al volop voorjaar is, kun je nog een heerlijke wintersport beleven. Sta extra vroeg op en neem de eerste lift omhoog, dan kun je zo lang mogelijk van harde pistes genieten. Het zonnetje erbij is ook zeker geen straf.

 › Bekijk ook de deals van ChaletsPlus: ga op wintersport tijdens Pasen en in het laagseizoen

Voordelig op wintersport met Sunweb

Sunweb heeft veel deals voor een wintersport met Pasen in Frankrijk. Voor onder de € 400,- kun je 8 dagen op wintersport inclusief skipas! Wil je naar Oostenrijk of Zwitserland? Dan ligt de prijs iets hoger, maar hiervoor zijn genoeg mogelijkheden.

Met Snowtrex op wintersport met Pasen

Leuke bestemmingen met korting vind je bij Snowtrex. Er zijn zelfs enkele deals voor onder de € 200,- per persoon. Daar moet je natuurlijk gebruik van maken zolang het kan. Sluit de winter af door nog last minute een van deze reizen te boeken!

Korting bij Summit Travel

Bij Summit Travel zijn er ook nog een aantal top accommodaties te boeken voor een wintersport met Pasen in 2023. Er zijn nog veel opties, waarbij je vlak naast de piste kunt overnachten. Hoe lekker is het als je maar een weg van ongeveer 50 meter hebt van de piste tot je verblijf?! In Frankrijk zijn er nog verschillende opties waarbij je minder dan € 300,- per persoon betaalt. In Oostenrijk ben je vaak iets duurder uit. Met Summit Travel heb je in ieder geval je skipas al geregeld, deze is namelijk inclusief in de prijs!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in