Nieuwsalert per mail ontvangen

Volgend seizoen op wintersport: rokjes

Links: Smartwool’s PhD® SmartLoft Skirt, rechts: Dynafit’s Radical Primaloft Skirt. Foto: Anthony Smith

Het kan zomaar een trend worden: rokjes op wintersport. Nee, niet die hele korte met blote benen die je in de zomer tegenkomt, maar lekker warme die matchen met je gewatteerde winterjas.

Voor het skiën brood halen bij de bakker, na het skiën even een rondje door het dorp, of dagbestedingen anders dan skiën, het hoeft niet meer in de te koude spijkerbroek. Het kan namelijk prima in een dikke legging met daaroverheen een warme rok. Voor de heren een prima uitzicht en waarschijnlijk nog meer bewegingsvrijheid ook. Dat laatste kan ik niet beamen, rokjes staan mij niet zo en daarom draag ik ze vrijwel nooit :-).

Ga je voor het après-skiën nog even langs het hotel, appartement, de caravan of de brug waar je onder slaapt, dan kun je ook nog even snel je natte skibroek uittrekken en de rok over je thermobroek aandoen. Dat thermospul is altijd schrikbarend duur, dus zonde dat niemand het ooit ziet. En kom je de liefde van je leven tegen? Ook daar is aan gedacht. Met de drukknopen is de rok van Smartwool open voor je het door hebt. Misschien wel lastig in de après-ski nu ik erover nadenk…

Drukknopen, om het de mannen makkelijk te maken. Foto: Anthony Smith

Drukknopen, om het de mannen makkelijk te maken. Foto: Anthony Smith

Anyway, kijk niet gek op als je de rokken volgend jaar wat vaker in het straatbeeld tegenkomt.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in