Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vanaf € 466,- op wintersport in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De verse poederlaag in Oostenrijk zorgt bij ons voor enorme wintersportkriebels. Bij jou ook? De voorjaarsvakantie komt eraan en dit is een ideale periode voor een wintersport. Er ligt een dik pak sneeuw, de gezelligheid bereikt zijn top en kinderen zijn in deze week vrij van school. Dit zijn enkele last minute deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie in Oostenrijk.

Last minute deals van TUI

TUI heeft een ruim aanbod aan last minute reizen naar de sneeuw. Het ideale van vakantieaanbieder TUI is dat je altijd een wintersport van zes dagen inclusief skipas boekt. Deze hoef je dus niet meer extra op locatie aan te schaffen. Zin in een weekje Oostenrijk in de voorjaarsvakantie? Via TUI kun je boeken vanaf € 466,- per persoon. Deze deals zijn ons opgevallen!

Deals van Chalet.nl in de voorjaarsvakantie in Oostenrijk

Eventueel naar Schladming-Dachstein, Sölden of de Mölltaler Gletscher in de voorjaarsvakantie? Chalet.nl heeft nog een aantal accommodaties ter beschikking in deze populaire wintersportweek. De prijzen van Chalet.nl zijn voor de gehele accommodatie voor een week. Schrik dus niet als je naar de prijs kijkt, deze deel je met je medewintersporters.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Via dit kaartje van Booking.com kun je nog eens precies nagaan waar een wintersport in de voorjaarsvakantie in Oostenrijk nog mogelijk is! Zoom uit op de kaart en dan kun je per wintersportplaats zien welke accommodaties er nog beschikbaar zijn. Zo kun je zelf uitzoeken hoe, waar en wat je boekt!

Deze deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie in Oostenrijk zijn ons opgevallen:

Booking.com

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in