Nieuwsalert per mail ontvangen

Valentijns special: Blueprint skibrillen met 32% korting

Wintersportredacteur

Ga je nog de sneeuw in en ben je op zoek naar een nieuwe skibril? Misschien is de Valentijns special van Blueprint dan wat. Speciaal voor Valentijnsdag geven zij 15% korting op hun hele collectie. En met de kortingsactie die er al loopt is de totale korting 32%.

Wil jij je liefde verrassen of heb je zelf wel een cadeautje verdiend? Dan is een cadeautje voor de wintersport altijd welkom. Een skibril of een zonnebril kun je altijd wel gebruiken. Onze partner Blueprint heeft deze dagen een lekkere korting en daarop wilden we jullie even attenderen. Op de hele collectie 15% korting is niet mis toch? En op skibrillen zat al een korting.

Extra korting

Op skibrillen heeft het merk in deze periode al 20% korting en daarover wordt met de Valentijns special nog eens 15 % korting berekend. In totaal betekent dat dus 32% korting op je skibril. Zo kom je uit op een prijs van net boven de 100 euro voor een skibril met het magnetisch verwisselbare lens systeem met super sterke magneten. Bestel je tot en met 15 februari met de kortingscode VDAY15 dan wordt de extra korting verrekend.

Collectie

Het merk heeft dit jaar de BSG3 sneeuwbril gelanceerd en dat is een succesmodel. Ze hebben nu de onderstaande 5 kleuren hebben van de goggle. Lijkt het je wat? Hier vind je meer informatie. Ook kun je trouwens nog kiezen voor de BSG2 goggle, die nog een stukje goedkoper is.

Verder krijg je dus op de rest van de collectie, waaronder op de zonnebrillen, 15% korting. Ook niet verkeerd. Hier vind je de zonnebrillen collectie. Onze favoriet? De Senna bril, die je hieronder ziet.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in