Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top of the Mountain Openingsconcert in Ischgl gecanceld

Wintersport in Ischgl sneeuwzekere skigebieden Oostenrijk

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ischgl heeft besloten het Top of the Mountain Openingsconcert te annuleren vanwege de huidige coronasituatie. Dat maakten zij vanochtend bekend. Het openingsconcert, waar de Italiaanse artiesten Il Volo en Alice zouden optreden, stond gepland voor 27 november. Gelukkig is er ook goed nieuws, want vanaf 25 november draait de lift naar de Idalp weer en kun je in het skigebied de eerste afdalingen van het seizoen maken. De sneeuwcondities zijn op dit moment perfect, dus je kunt hier alsnog een heerlijke start van het seizoen hebben.

Geen Top of the Mountain Concert

Zojuist maakte Ischgl via Facebook bekend dat ze het Top of the Mountain Openingsconcert moeten annuleren. Reden daarvoor is het oplopend aantal besmettingen. “Wij willen al onze mensen en krachten bundelen om onze gasten een zo veilig mogelijk, zorgeloos en prachtig skiseizoen in Ischgl te bieden”, zo is te lezen in de Facebookpost die het nieuws bracht. Gelukkig blijft het management van het skigebied positief en brengen ze vandaag ook goed nieuws.

25 november start het skiseizoen met perfecte condities

Het heeft namelijk flink gesneeuwd in november en daar hebben de skigebieden alleen maar profijt van. Ook in Ischgl, want daar start op 25 november het skiseizoen met perfecte condities. Er ligt ruim een meter sneeuw in het gebied en de pistes liggen er goed bij voor de tijd van het jaar. Dus in plaats van een feestje op het openingsevenement, kun je er gewoon een feestje van maken op de pistes!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in