Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tomorrowland Winter/FilleRoelantsPhotography

Tomorrowland Winter keert in maart 2022 terug naar Alpe d’Huez

Wintersportredacteur

Vorig jaar rond deze tijd zou het Franse Alpe d’Huez eigenlijk in het teken staan van de tweede editie van Tomorrowland Winter. Helaas kon dit spectaculaire event toen op het laatste moment toch niet doorgaan vanwege de uitbraak van COVID-19. Gelukkig is er eindelijk positief nieuws voor de fans: de organisatie heeft een nieuwe datum geprikt. Van 19-26 maart 2022 zal de tweede editie van Tomorrowland Winter plaatsvinden.

Het sprookje van Tomorrowland Winter heeft een vervolg gekregen. Deze week heeft de organisatie de nieuwe data bekendgemaakt. Voor iedereen die verzekerd wil zijn van een plekje: je kunt je vanaf nu registreren!

Tweede editie Tomorrowland Winter

Vlak voordat de tweede editie van Tomorrowland Winter van start zou gaan in 2020, werd deze geannuleerd. Ontzettend balen voor de fans en niet wetende wat er daarna nog allemaal zou komen… Frankrijk is al maanden in lockdown en voor een aantal departementen is de derde alweer afgekondigd. Een festival organiseren is in 2021 niet mogelijk, maar er gloort licht aan de horizon! De organisatie van Tomorrowland Winter heeft er alle vertrouwen in dat feesten in 2022 wel weer mogelijk is en daarom is er een nieuwe datum geprikt. Van 19 tot 26 maart 2022 zullen de beste dj’s ter wereld weer schitteren in Alpe d’Huez. Er is nog niet bekendgemaakt wie, maar met eerdere optredens van onder andere Armin van Buuren, Charlotte de Witte, DJ Snake, Martin Garrix en Paul Kalkbrenner kan het niet anders dan spectaculair worden.

Ode aan Tomorrowland Winter

Helaas moet je dus nog even wachten tot het zo ver is. Om toch alvast een beetje in de stemming te komen, kun je op donderdag 25 maart om 16.00 uur via deze link online een 2,5 uur durende show volgen. Onder andere met muziek van Martin Solveig, Kungs, Klingande en Ofenbach. Zet dus maar vast een herinnering voor morgen in je agenda!

En weet je door alle coronagekte niet meer hoe vet de feestjes van Tomorrowland zijn? Bekijk dan even de aftermovie van Tomorrowland Winter 2019 hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in